BAC 2023 – Subiectele de la Psihologie. Candidații au avut de formulat un argument prin care să susțină ideea potrivit căreia „cunoașterea nivelului de inteligență al unei persoane nu este suficientă pentru cunoașterea caracterului său”

15.012 vizualizări
Foto: Edupedu.ro
Elevii care au dat proba la alegere a profilului și a specializării la Psihologie au avut de rezolvat varianta 5. Miercuri, 28 iunie, a fost programată proba la alegere a profilului și specializării din cadrul examenului național de Bacalaureat 2023.

Accesul candidaților în centrul de examen la probele scrise s-a făcut în intervalul 7:30 – 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 3 ore pentru fiecare probă.

La subiectul al III-lea, elevii au avut de rezolvat mai multe cerințe pe baza textului suport din F.M. Dostoievski – „Frații Karamazov”. Una dintre cerințe a fost ca elevii să formuleze un argument prin care să susțină ideea potrivit căreia „cunoașterea nivelului de inteligență al unei persoane nu este suficientă pentru cunoașterea caracterului său.”

FOTO subiectele pe care le-au avut de rezolvat candidații, obținute de Edupedu.ro:

Notă: Însemnările de pe subiecte sunt făcute de candidați și nu răspundem de corectitudinea răspunsurilor încercuite. Baremele de corectare vor fi publicate de Ministerul Educației la ora 15:00. Când vor apărea, le veți găsi pe Edupedu.ro.

Proba la Limba și literatura maternă pentru candidații aparținând minorităților naționale se va desfășura joi, 29 iunie, potrivit calendarului oficial de BAC 2023.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

OFICIAL Decizia Consiliului de Etică în cazul cărții publicate de Lucian Bode în baza tezei de doctorat “viciate” de plagiat: “Nu este plagiată, dar conține un număr mare de greșeli de citare” / “O potențială problemă este că nu s-au folosit ghilimelele” / Forul spune că a analizat doar 27 pagini de text

Cartea intitulată „Securitatea energetică şi managementul resurselor la începutul secolului XXI: România în context european actual”, publicată de Lucian Bode, “nu este plagiată, dar conține un număr mare de greșeli…
Vezi articolul

Părinții sunt întrebați dacă sunt de acord cu examenul la Colegiile naționale care suspendă obligativitatea Evaluării Naționale și dacă sunt de acord cu noul Bacalaureat din proiectele de legi ale Educației – sondaj lansat de Federația Părinților

Un chestionar de consultare pentru părinți, cu privire la admiterea la liceu și noul Bacalaureat din proiectul de lege a învățământului preuniversitar, a fost lansat de Federația Națională a Asociațiilor…
Vezi articolul