Baremul de corectare pentru proba de Matematică de la Evaluarea Națională 2022

132.555 de vizualizări
Foto: © Aprescindere | Dreamstime.com
Ministerul Educației a publicat la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, baremul de corectare de la proba de Matematică de la Evaluarea Națională 2022, susținută în această dimineață de absolvenții de clasa a VIII-a.
  • Vineri, 17 iunie, va avea loc proba la Limba și literatura maternă, iar pe primele rezultate vor fi afișate joi, 23 iunie, până la ora 14:00, potrivit calendarului.

Baremul pentru subiectele de la matematică este următorul:

Baremul în format pdf:

Subiectele care au fost date elevilor absolvenți de clasa a VIII-a la cea de-a doua probă scrisă au fost publicate de Ministerul Educației la ora 15:00 și sunt următoarele:

Subiectele în format pdf:

Foto: 9733390 © Aprescindere | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


2 comments
  1. Desenul problemei 4 de la subiectul III este gresit pe foaia de examen. Va rog sa analizati situatia cu mare atentie si sa eliminati problema cu figura gresita de la corectura.

  2. Bună ziua!

    M am uitat peste subiecte și grila. Din punctul meu de vedere este o ineptie ca pct 1 din sub 1 sa aibă același nr de pct ca pot 5 sau 6 de la subiectul 3.
    Dv nu vi se pare?
    Adică spre ex opusul unui nr are același punctaj ca o problema de geometrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Mircea Miclea, analiză dură a rezultatelor de la Evaluarea Națională 2020: Acuz direct și brutal clasa politică. Din 2014 noi știam că rata de eșec școlar este între 20 și 30% / Nici măcar nu se începe școala din 1 septembrie, ca rezervă pentru cazul în care vine iar în iarnă pandemia

Rata de succes de 76% anunțată de Ministerul Educației la Evaluarea Națională 2020 ascunde 10.000 de elevi care n-au mai ajuns din clasa a VII-a până la examen și alți…
Vezi articolul

Mircea Miclea, către Minister, după rata de eșec de la Evaluarea Națională: Arătați-ne planurile individualizate de învățare, aplicați-le în after school și evaluați profesorii după ce au făcut cu copiii

Aproape 40% dintre elevii înscriși în clasa a VIII-a la începutul anului au luat medii sub 5 sau au lipsit de la Evaluarea Națională 2019. “Rata aceasta de eșec este…
Vezi articolul