Baremul de corectare pentru proba de Matematică de la Evaluarea Națională 2022

165.847 de vizualizări
Foto: © Aprescindere | Dreamstime.com
Ministerul Educației a publicat la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, baremul de corectare de la proba de Matematică de la Evaluarea Națională 2022, susținută în această dimineață de absolvenții de clasa a VIII-a.
 • Vineri, 17 iunie, va avea loc proba la Limba și literatura maternă, iar pe primele rezultate vor fi afișate joi, 23 iunie, până la ora 14:00, potrivit calendarului.

Baremul pentru subiectele de la matematică este următorul:

Baremul în format pdf:

Subiectele care au fost date elevilor absolvenți de clasa a VIII-a la cea de-a doua probă scrisă au fost publicate de Ministerul Educației la ora 15:00 și sunt următoarele:

Subiectele în format pdf:

Foto: 9733390 © Aprescindere | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


4 comments
 1. Desenul problemei 4 de la subiectul III este gresit pe foaia de examen. Va rog sa analizati situatia cu mare atentie si sa eliminati problema cu figura gresita de la corectura.

  1. Situatia si corectura nu aveau cum sa o corecteze la momentul publicarii acestui material, asumand ca era intradevar gresit ceea ce ati sesizat. In plus, v-ati adresat forului gresit.

 2. Bună ziua!

  M am uitat peste subiecte și grila. Din punctul meu de vedere este o ineptie ca pct 1 din sub 1 sa aibă același nr de pct ca pot 5 sau 6 de la subiectul 3.
  Dv nu vi se pare?
  Adică spre ex opusul unui nr are același punctaj ca o problema de geometrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Nota 3, primită din greșeală de eleva din Galați care la contestație a luat 8,25, a fost ștearsă din aplicația cu rezultatele Evaluării Naționale. În dreptul elevei nu mai apare că a făcut contestație, iar nota la Matematică a crescut la 8,40 fără explicație / Media a fost majorată

Nota 3, primită din greșeală de eleva din Galați care la contestație a luat 8,25, a fost ștearsă din aplicația cu rezultatele Evaluării Naționale fără niciun anunț al autorităților, al…
Vezi articolul

Un elev din Bihor a primit 2,80 la Română, iar după ce a contestat nota a ajuns la 8,70, arată rezultatele finale de la Evaluarea Națională 2022 / Ministrul Educației: A fost o eroare de borderou / Alte 16 „diferențe flagrante”

Un elev al Școlii Gimnaziale Hidișelu de Sus, din Județul Bihor, a avut nota 2,8 la Limba și literatura română la Evaluarea Națională 2022. Acesta a contestat nota și a…
Vezi articolul

Subiecte grilă BAC și Evaluarea Națională 2019 Președintele Federației de Părinți: Ministerul va amâna pentru anul viitor, cel mai probabil, testele grilă la examene

Subiectele grilă la Bacalaureat și Evaluarea Națională vor fi amânate cel mai probabil, a declarat pentru Edupedu.ro președintele Federației de Părinți, Iulian Cristache. Ministerul “ne-a chemat mâine la discuții”, împreună cu…
Vezi articolul