BREAKING Se interzic grupurile mai mari de trei persoane în afara locuinței, iar noaptea se poate ieși din casă numai cu motiv, se închid mall-urile, a anunțat Ministerul de Interne / Străinii nu mai au voie să intre în România

7.414 vizualizări
FOTO: gov.ro
Ministerul de Interne a interzis circulația persoanelor în afara locuinței, în grupuri mai mari de trei persoane. Noaptea se poate ieși din casă numai cu motiv, se închid mall-urile. Străinii nu mai au voie să intre în România, cu unele excepții. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținute de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, și secretarii de stat Raed Arafat și Bogdan Despescu, la sediul ministerului, în contextul pandemiei de coronavirus.

“Circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei se efectuează numai cu respectarea măsurilor generale de prevenire a răspândirii COVID-19 și evitarea formării oricărui grup de persoane. Prin formarea unui grup de persoane se înțelege alăturarea unui număr mai mare de 3 persoane care nu locuiesc împreună” – prevede ordonanța militară din 21 martie privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, anunțată în această seară.

Raed Arafat a precizat că sâmbătă, la ora 13:00, în România erau confirmate 367 de persoane diagnosticate cu COVID-19.

 

 


1 comentariu
  1. Ce sa mai comentam. Constatarea mea: cu cat se inaspresc masurile luate de statul roman cu atat cresc imbolnavirile romanilor cu coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like