Ce spune “fabrica de diplome” Spiru Haret despre Alexandru Cumpănașu, candidatul fără diplomă: “Un impostor jignește peste 325.000 de români”

2.027 de vizualizări
Foto: Facebook
“Un impostor jignește peste 325 000 de români. Alexandru Cumpănașu este lipsit nu numai de diplomele necesare ci și de bun simț! Dânsul are grave probleme dacă se confirmă informațiile din presă, conform cărora a încasat bani de la statul român, de la o instituție publică de învățământ superior, fără să îndeplinească toate condițiile legale”, arată conducerea universității particulare Spiru Haret, într-un comunicat de presă în care îl critică dur pe Cumpănașu, candidatul care a luat în derâdere universitatea.

Spiru Haret e cunoscută ca și “fabrică de diplome” în urma scandalului lansat de fostul ministru Ecaterina Andronescu, care a încercat să anuleze absolvenților universității dreptul de a intra în învățământ.

Universitatea anunță că analizează “posibilitatea de a demara acțiuni legale împotriva lui Alexandru Cumpănașu și vom face publică decizia noastră”.

 

 


1 comentariu
  1. Sunteți niște invidioși, Cumpanasu! Va baga în buzunar pe toți, face cât toate facultățile din România la un loc, ar merita funcția de premier al României :)???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

USR a cerut ca proiectul privind publicarea tezelor de doctorat să fie pus pe ordinea de zi în Camera Deputaților: ”PNL, PSD și UDMR s-au opus / Îl doare foarte tare pe premierul Nicolae Ciucă”

USR a solicitat punerea pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor a proiectului privind publicarea tezelor de doctorat pe pagina Ministerului Educaţiei şi la Biblioteca Naţională, însă, în şedinţa…
Vezi articolul