Cel mai fidel cititor al Bibliotecii Județene “I. S. Bădescu” Sălaj a împrumutat anul trecut 990 de volume

456 de vizualizări
biblioteca salaj ziua lecturii
Foto: Facebook.com – Biblioteca Sălaj
În epoca digitală, unele biblioteci mai au căutare. Biblioteca Judeţeană Sălaj are, în prezent, aproape 4.500 de utilizatori activi, potrivit Agerpres.

Anul trecut s-au înregistrat peste 1.000 de cititori nou înscrişi la Biblioteca județeană din Sălaj. În total de 64.367 de vizite de la cei care au abonament la bibliotecă şi 119.000 de documente difuzate. Cel mai fidel cititor a împrumutat, anul trecut, 990 de volume, scrie Agerpres.

Prima ediție a Zilei Naționale a Lecturii s-a desfășurat prin mai multe evenimente organizate de Biblioteca Județeană Sălaj. În cadrul parteneriatului cu Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” Zalău, au realizat proiectul #ÎnLumeaCărților într-o activitate la care au participat peste 250 de elevi.

Liceenii nu au ales doar beletristică, ci și cărți de poezie, bibliografie școlară sau cărți de dezvoltare personală. Pe pagina de Facebook a bibliotecii a fost lansat și un apel pentru cei care urmează să dea BAC-ul: tinerii au fost invitați să vină la sala de lectură a bibliotecii pentru studiu individual.

       


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

O aplicație de raportare a cazurilor de bullying în mediul online, lansată pentru elevi în Franța. “Vrem să semnalăm situațiile, nu să rămână în liniște, încât acestea să se oprească”, spune Ministrul francez al Educației, Jean-Michel Blanquer

O aplicație de sprijin pentru elevii care sunt victime ale hărțuirii în mediul online a fost lansată marți, 8 februarie, de ministrul francez al Educației, Jean-Michel Blanquer, în timpul unei…
Vezi articolul