Comisarul european pentru Educație Mariya Gabriel – vizită în România, pentru conferința StartupCity Cluj-Napoca

131 de vizualizări
Comisarul pentru Educație Mariya Gabriel – Sursa: Facebook

Comisarul european responsabil pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret, Mariya Gabriel, va efectua o vizită oficială la Cluj-Napoca în data de 5 martie 2020, potrivit unui comunicat de presă.

Oficialul european va participa la sesiunea de deschidere a conferinței “StartupCity Cluj-Napoca” și se va întâlni cu reprezentanți ai Rețelei de Capitale Europene ale Tineretului și ai Inițiativei “City Science”, precum și cu primari implicați în Inițiativa ”StartupCities”.

La finalul vizitei, comisarul Mariya Gabriel și primarul Cluj-Napoca Emil Boc vor susține un dialog cu cetățenii, pe tema “Orizont Europa: provocări și perspective”. Înscrierile pentru participare se pot face până cel târziu în data de 4 martie 2020, orele 18.00.

Accesul în sală va fi permis cu prioritate participanților înregistrați, care au asupra lor un act de identitate/legitimație de presă.

Vezi programul detaliat al vizitei în anunțul oficial

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Începând de astăzi, se deschid cluburile sportive școlare și liceele cu program sportiv, unde elevii își pot relua antrenamentele și participările la competiții – anunță Ministerul Educației

Începând de azi, 29 iunie 2020, pot fi reluate activitățile sportive (antrenamente/participare la competițiile oficiale) în cadrul cluburilor sportive școlare și a liceelor și școlilor gimnaziale cu clase cu program…
Vezi articolul