Comisarul european pentru Educație Mariya Gabriel – vizită în România, pentru conferința StartupCity Cluj-Napoca

133 de vizualizări
Comisarul pentru Educație Mariya Gabriel – Sursa: Facebook

Comisarul european responsabil pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret, Mariya Gabriel, va efectua o vizită oficială la Cluj-Napoca în data de 5 martie 2020, potrivit unui comunicat de presă.

Oficialul european va participa la sesiunea de deschidere a conferinței “StartupCity Cluj-Napoca” și se va întâlni cu reprezentanți ai Rețelei de Capitale Europene ale Tineretului și ai Inițiativei “City Science”, precum și cu primari implicați în Inițiativa ”StartupCities”.

La finalul vizitei, comisarul Mariya Gabriel și primarul Cluj-Napoca Emil Boc vor susține un dialog cu cetățenii, pe tema “Orizont Europa: provocări și perspective”. Înscrierile pentru participare se pot face până cel târziu în data de 4 martie 2020, orele 18.00.

Accesul în sală va fi permis cu prioritate participanților înregistrați, care au asupra lor un act de identitate/legitimație de presă.

Vezi programul detaliat al vizitei în anunțul oficial


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Sorin Costreie, consilier guvernamental, despre finanțarea studenților în străinătate: Avem programe gen prima casă, de ce nu am avea și prima universitate? / Exodul creierelor n-ar trebui să ne sperie mai mult decât impostura masivă de „acasă”

Consilierul guvernamental Sorin Costreie a declarat pentru Edupedu.ro despre dezbaterile pe marginea propunerii colegei sale de Cancelarie Mara Mareș (ca tinerii români să primească subvenții de la stat pentru studiile…
Vezi articolul

DOCUMENT Bâlbe la Ministerul Educației. Sorin Cîmpeanu a semnat un ordin prin care doar școlile de stat intră în vacanță, după ce prezentase un document care prevedea că măsura se aplică și celor private / Școlile particulare sunt închise prin decizia CNSU

Ministrul Sorin Cîmpeanu a revenit cu precizări și a prezentat ca „semnat și trimis la Monitorul Oficial” un text de ordin prin care doar școlile de stat intră în vacanță…
Vezi articolul