Comisarul european pentru Educație Mariya Gabriel – vizită în România, pentru conferința StartupCity Cluj-Napoca

143 de vizualizări
Comisarul pentru Educație Mariya Gabriel – Sursa: Facebook

Comisarul european responsabil pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret, Mariya Gabriel, va efectua o vizită oficială la Cluj-Napoca în data de 5 martie 2020, potrivit unui comunicat de presă.

Oficialul european va participa la sesiunea de deschidere a conferinței “StartupCity Cluj-Napoca” și se va întâlni cu reprezentanți ai Rețelei de Capitale Europene ale Tineretului și ai Inițiativei “City Science”, precum și cu primari implicați în Inițiativa ”StartupCities”.

La finalul vizitei, comisarul Mariya Gabriel și primarul Cluj-Napoca Emil Boc vor susține un dialog cu cetățenii, pe tema “Orizont Europa: provocări și perspective”. Înscrierile pentru participare se pot face până cel târziu în data de 4 martie 2020, orele 18.00.

Accesul în sală va fi permis cu prioritate participanților înregistrați, care au asupra lor un act de identitate/legitimație de presă.

Vezi programul detaliat al vizitei în anunțul oficial


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Competențele digitale – predate în învățământul primar de anul viitor. Evaluarea Națională de la clasa a VIII-a să conțină probă de abilități digitale din 2024. Pentru profesori competențele digitale vor fi introduse încă din formarea inițială – măsuri incluse în Strategia privind digitalizarea educației în România / Țintă: 90% din populație să fie alfabetizată digital

În școala primară ar urma să fie incluse, începând din anul școlar 2021-2022, elemente obligatorii de competențe digitale, iar în aceeași perioadă urmează să fie elaborate sau revizuite programele de…
Vezi articolul