Începe competiția pentru 3 burse totale de studiu la liceu, anul școlar 2022-2023, la Școala Americană Internațională. O bursă acoperă cei patru ani de școlarizare, masa de prânz, activități extrașcolare, excursii, taxe de examene și laptop

4.084 de vizualizări
Foto: Facebook.com / AISB
Competiția pentru cele 3 burse acordate pentru anul școlar următor de Școala Americană Internațională din București (AISB) începe pe data de 10 februarie 2022, când va avea loc online o seară de informare, de la 18:00, potrivit unui comunicat de presă.

În anul școlar 2022 – 2023 sunt disponibile un număr maxim de trei burse pentru elevi ce intră în clasa a IX-a. O bursă AISB acoperă cei patru ani de școlarizare, masa de prânz, activități extrașcolare, excursii, taxe de examene și laptop, potrivit comunicatului citat. 

Toți cei interesați de participarea la seara de informare trebuie sa completeze următorul formular pentru înscriere pana joi, 10 februarie ora 10:00. Cei care nu pot participa la evenimentul de joi, dar vor să se înscrie în concurs, pot contacta Directorul de Admiteri al AISB, Cătălina Gărdescu la catalina@goaisb.ro.

Bursele sunt acordate pe criterii academice și financiare. Detalii legate de program se pot găsi pe site-ul scolii, aici. Comisia pentru acordarea burselor este formată din directorul general al școlii, directorul educațional al școlii secundare, directorii de admiteri și financiar, doi profesori și președintele comitetului de părinți. Concursul se va desfășura în trei etape (eliminatorii):

Prima etapă – testare matematică, engleză, examen non-verbal.

A doua etapă – testare matematică, engleză și se vor depune dosare conform indicațiilor primite

A treia etapă – interviuri cu finaliștii – rezultatele examenelor și dosarele vor fi revizuite de toți membrii comisiei de acordare a burselor. 

Decizia finala fi anunțată la finalul lunii mai 2022.

Școala Americană Internațională din București (AISB) a fost înființată în 1962 și educă în prezent 910 elevi din 65 de țări. AISB este o instituție internațională de învățământ ce oferă programa de Bacalaureat Internațional la toate nivelurile de școlarizare. AISB este acreditată de Asociația Școlilor și Colegiilor din New England, Consiliul Școlilor Internaționale, este autorizată de Organizația de Bacalaureat Internațional și recunoscută de Ministerul Educației din România.


1 comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

ANALIZĂ Media pentru admiterea la liceu devine irelevantă, în București, pentru majoritatea candidaților. Elevi cu note mari vor ajunge la licee la care anii trecuți s-a intrat cu medii mici / Oficialii din Ministerul Educației au transferat problema părinților și le-au dat „un sfat”

Ierarhia mediilor generale de admitere la liceu 2022, pe baza căreia se face repartizarea computerizată a elevilor în clasa a IX-a, a fost anunțată vineri, 1 iulie. În București, numărul…
Vezi articolul

Elevii cu cerințe educaționale speciale vor avea locuri speciale la admiterea în licee și școli profesionale 2020. Ministrul Educației: Din acest an școlar primesc locurile speciale

Elevii cu cerințe educaționale speciale vor avea chiar din această vară locuri speciale la admiterea în licee și școli profesionale, pe modelul celor alocate rromilor, a declarat pentru Edupedu.ro ministrul…
Vezi articolul