Concurs școlar pentru prevenirea consumului de droguri, organizat de Agenția Națională Antidrog

321 de vizualizări
Foto: Pixabay.com
Un concurs pentru prevenirea consumului de droguri pentru elevii de gimnaziu şi liceu a fost lansat de Agenţia Naţională Antidrog (ANA), transmite Agerpres.

Acesta se desfăşoară în unităţile de învăţământ, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, iar elevii pot trimite lucrări până pe data de 30 aprilie.

Derulat prin cele 47 de centre de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog, concursul îşi propune dezvoltarea unor atitudini şi practici de viaţă sănătoasă pentru circa 6.000 de elevi de gimnaziu şi liceu, prin implicarea în activităţi culturale, artistice, sportive, ca alternativă la consumul de droguri.

Concursul care este implementat, la nivel naţional, în anul şcolar 2021 – 2022, are tema “Mesajul meu antidrog” şi se va desfăşura pe următoarele secţiuni: film de scurt metraj şi spot video, arte vizuale – grafică, pictură şi fotografie, eseu, sport.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Tehnologia și accesul la tabletă și telefon mobil îi fac pe copii să învețe să scrie înainte de a ști să citească. Descoperirea făcută în România i-a surprins pe cercetătorii europeni

În capitolul “România, descoperiri surprinzătoare“ autorii raportului Copiii mici (0-8) și tehnologia digitală – un studiu calitativ în Europa, studiu făcut de hub-ul științific al Comisiei Europene, Joint Research Centre, descriu povestea…
Vezi articolul