Consiliere psihologică gratuită pentru copiii care și-au pierdut părinții din cauza COVID, oferită de către MedLife

249 de vizualizări
Foto: © Dreamstime.com – Altanaka
Consiliere psihologică gratuită copiilor care și-au pierdut părinții din cauza COVID este oferită de către MedLife, potrivit platformei RoMâine. Campania și-a propus să susțină cele mai afectate categorii din acest moment: personalul medical din spitalele COVID, pacienții cu boli cronice și cei care au trecut prin boală, români din zone izolate care au acces deficitar la servicii medicale și copiii care și-au pierdut părinții din cauza COVID.

Nu îi vedem, dar România are sute de copii lăsați orfani de Covid-19. Suflete a căror copilărie s-a terminat abrupt, cândva în aceste 20 de luni de pandemie.

Pentru ei, pentru copiii rămași fără părinți, am înființat primul serviciu de consiliere psihologică din România, unde specialiști în domeniu vor încerca să-i ajute să-și recapete speranța și să-și recâștige copilăria”, este mesajul care însoțește anunțul campaniei.

Persoanele care doresc consiliere trebuie să completeze un formular pentru copilul respectiv, în platformă. Specialiștii în domeniu „vor încerca să-i ajute pe copii să-și recapete speranța și să-și recâștige copilăria”, conform anunțului.

Foto: captură – MedLife

Formularul va fi completat de tutorele legal al copilului și cuprinde următoarele câmpuri:

  • nume
  • prenume
  • oraș
  • e-mail
  • telefon
Foto: captură – MedLife

Formularul de consimțământ poate fi descărcat aici, apoi trebuie completat și încărcat împreună cu alte materiale necesare în format jpg/pdf (ex. certificatul de deces COVID).

În contextul valului 4 al pandemiei, MedLife și-a propus să susțină cele mai afectate categorii din acest moment: personalul medical din spitalele COVID, pacienții cu boli cronice și cei care au trecut prin boală, români din zone izolate care au acces deficitar la servicii medicale și copiii care și-au pierdut părinții din cauza COVID, potrivit comunicatelor companiei.

Pentru fiecare valoare comunicată pe RoMâine, a fost atribuită o acțiune, după cum urmează:

  • Încredere (Echipe de voluntari formate din angajați MedLife pentru spitale COVID) 
  • Empatie (Consiliere psihologică pentru personalul din spitalele COVID)
  • Respect (Clinica mobilă în zone rurale cu acces deficitar la servicii medicale)
  • Grijă (Pachete de servicii cu discount pentru pacienții cu boli cronice și cei trecuți prin boală)
  • Speranță (Consiliere psihologică pentru copiii care și-au pierdut părinții din cauza COVID) 

Foto: © Dreamstime.com – Altanaka / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

SURSE Percheziții la Universitatea București legate de contractele de deratizare. UPDATE Poliția: Firma „nu ar presta sau prestează parțial serviciile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare contractate” / UB: „Colaborăm cu autoritățile în toate aspectele anchetei”

O serie de percheziții a avut loc în această dimineață la Universitatea din București, potrivit surselor Edupedu.ro. Perchezițiile ar viza suspiciuni privind contractele de deratizare încheiate de universitate cu un…
Vezi articolul