Copiii pot modela personaje inspirate din legume și fructe cu plastilina Hey Clay de la Lidl. Învață astfel, prin joacă, principiile unei alimentații echilibrate, bogată în fructe și legume (P)

1.115 vizualizări
Plastilina Hey Clay
Lidl România lansează noua colecție de plastilină Hey Clay, prin care își propune să le ofere părinților un mod interactiv de a-i învăța pe cei mici despre importanța unei diete bogate în fructe și legume proaspete, precum și despre beneficiile lor nutriționale. Noua colecție de plastilinăcuprinde 18 culori diferite, prin care cei mici își vor putea modela legumele și fructele favorite, urmărind instrucțiunile din Cartea de idei, precum și din aplicația mobilă Hey Clay.

Principiile unei alimentații echilibrate, bogată în fructe și legume, se învață acasă, pentru ca mai târziu, copiii deveniți adulți să facă alegeri alimentare corecte. Astfel, noua colecție Hey Clayîi invită pe cei mici să-și dezvolte creativitatea și dexteritatea, iar părinților le oferă o modalitate interactivă de a-i învăța pe cei mici despre beneficiile consumului de fructe și legume proaspete, și despre rolul lor în alimentația zilnică.

Plastilina Hey Clay – 18 culori pentru 12 personaje

Cu ajutorul celor 18 culori diferite de plastilină Hey Clay, copiii pot modela 12 noi personaje inspirate din fructe și legume, precum: Căpșunica, Morcovel, Bănănel sau Ciupercel. În plus, copiii pot învăța cum să modeleze cele 12 personaje, dar și pe Pufarici, cu ajutorul instrucțiunilor din Cartea de Idei sau prin intermediul aplicației Hey Clay, disponibilă în App store, Play store și Huawei App Gallery.

Campanie Lidl România – plastilina Hey Clay

Noua colecție de plastilină Hey Clay va fi disponibilă în toate magazinele Lidl începând cu 30 mai. La cumpărături în valoare de minimum 70 lei, clienții Lidl vor primi un pliculeț cu plastilină Hey Clay ce conține o culoare surpriză. Părinții pot adăuga la colecția Hey Clay și Cartea de idei sau cutia de colecționat, ce include o unealtă specială ce va ajuta la modelat și punguțe resigilabile în care poate fi păstrată plastilina folosită, precum și kit-ul pentru figurina surpriză, ce conține 5 pliculețe de plastilină.

Mai multe detalii despre colecția Hey Clay și regulamentul campaniei sunt disponibile pe www.surprize.lidl.ro/HeyClay.

Produsele participante la promoție, atât cele oferite gratuit cât și cele destinate vânzării (pliculeț cu plastilină, cartea de idei, cutia pentru colecționat și kit-ul pentru personaj surpriză) sunt disponibile în limita stocului în magazine. Imaginile sunt cu titlu de prezentare și pot fi ușor diferite de cele reale. Hey Clay este marcă înregistrată. Conține piese mici ce pot fi înghițite sau inhalate. Pericol de sufocare. Plastilina Hey Clay poate fi folosită de copii doar sub supravegherea părinților.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Programul ASAP de implementare în școli a sistemului de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile va ajunge în toate reședințele de județ din România în anul școlar 2021-2022 (P)

ASAP România (Armata Selectării Atente a Plasticului), programul de responsabilitate socială inițiat de Fundația The Institute și susținut de Lidl România, care urmărește să genereze schimbare în comportamentul adolescenților față…
Vezi articolul

Material susținut de Universitatea Româno-Americană

Costurile pentru educație sunt o investiție, nu o cheltuială fără sens, spune rectorul Universității Româno-Americane, Costel Negricea: La universitatea noastră numărul de studenți este relativ constant în ultimii 10 ani, iar mai nou 10-15% sunt studenți internaționali / 2 din 5 studenți învață gratuit la licență, taxele fiind susținute de noi sau de parteneri

„Societatea la modul general, precum și fiecare individ în parte trebuie să își asume faptul că toate aceste costuri pentru educație reprezintă o investiție și nu o cheltuială fără sens”,…
Vezi articolul