Covasna: Aproximativ 250 de elevi peste 16 ani s-au vaccinat împotriva COVID-19

155 de vizualizări
Vaccinul pentru Covid-19
Foto: © Chayakorn Lotongkum | Dreamstime.com
Aproximativ 250 de elevi din județul Covasna s-au vaccinat împotriva COVID-19, iar procentul cadrelor didactice imunizate a ajuns la 40% din total, informează, joi, conducerea Inspectoratului Școlar Județean, potrivit Agerpres.

De la debutul campaniei, la nivel judeţean s-au vaccinat 1.080 de cadre didactice, reprezentând 40% din totalul celor 2.700 angajate în sistemul de învăţământ preuniversitar din judeţul Covasna, a declarat șeful Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), Kiss Imre.

Totodată, s-au vaccinat 320 de persoane din totalul celor 1.078 angajate ca personal didactic auxiliar şi nedidactic în unităţile de învăţământ covăsnean, respectiv 30%.

“Din rândul elevilor cu vârsta de peste 16 ani s-au vaccinat 246 de elevi, adică 3,9% din cei 6.177 de elevi de peste 16 ani înscrişi în şcolile din judeţ”, a precizat Kiss Imre.

Foto: © Chayakorn Lotongkum | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Peste 80 de școli și patru inspectorate școlare, pe lista Ministerului Educației cu un nou ultimatum pentru plata restanțelor salariale ale profesorilor. Termenul limită este vineri, 3 martie – document

Ministerul Educației a dat un nou ultimatum inspectoratelor școlare, pentru a trimite listele ce vizează achitarea diferențelor salariale rezultate prin aplicarea Ordonanței de Urgență nr. 48 din 14 aprilie 2022.…
Vezi articolul