Cum explică Bogdan Licu, susținut de PSD pentru un post la Curtea Constituțională, notele mici de la Facultatea de Drept: Nu-mi fac cinste, dar muncesc de la 18 ani

623 de vizualizări
Bogdan Licu / Foto: INQUAM Photos – George Călin
Bogdan Licu, candidatul susținut de PSD pentru un post la Curtea Constituțională, a dat miercuri explicații despre notele mici obținute la Facultatea de Drept de la universitatea particulară Spiru Haret, potrivit G4Media.ro.

”Nu-mi fac cinste notele din facultate, dar trebuie să vă spun că muncesc de la 18 ani. Tatăl meu a decedat când eram mic și am făcut facultatea trebuind să-mi întrețin familia”, a spus Licu în timpul audierilor de la Comisia juridică a Camerei Deputaților.

Licu, actual procuror general adjunct al României, a obținut media 7,54 la licență, iar media anilor de studii din facultate a fost 7,08.

Licu a renunțat la titlul de doctor după ce o investigație a jurnalistei Emilia Șercan a arătat că acesta și-a plagiat lucrarea.

Notele acestuia de la Licență au fost semnalate, marți, de Emilia Șercan, într-o postare pe Facebook:

Discuțiile pe tema pregătirii lui Bogdan Licu au loc în condițiile în care marți, Bogdan Licu, susținut de PSD, și-a depus dosarul de candidatură pentru funcția de udecător la Curtea Constituțională, în locul lui Valer Dorneanu, nominalizarea pentru ocuparea acestui post urmând să fie făcută oficial de Camera Deputaților. Un vot urmează să aibă loc în Cameră cel mai probabil pe 3 mai – citește detalii pe G4Media.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Lucian Ciolan: Liceele pedagogice pot funcționa în continuare, dar nu mai suntem în situația de acum 30 de ani, în care un tânăr absolvent de liceu pedagogic, de 17-18 ani, avea maturitatea necesară să primească responsabilitatea de a decide destinele educaționale ale unui grup de 25 sau 30 de copii

Complexitatea carierei didactice, complexitatea lumii în care trăim a crescut atât de mult – spune profesorul universitar Lucian Ciolan, prorector al Universității București – încât cred că un tânăr de…
Vezi articolul