Cum explică Bogdan Licu, susținut de PSD pentru un post la Curtea Constituțională, notele mici de la Facultatea de Drept: Nu-mi fac cinste, dar muncesc de la 18 ani

608 vizualizări
Bogdan Licu / Foto: INQUAM Photos – George Călin
Bogdan Licu, candidatul susținut de PSD pentru un post la Curtea Constituțională, a dat miercuri explicații despre notele mici obținute la Facultatea de Drept de la universitatea particulară Spiru Haret, potrivit G4Media.ro.

”Nu-mi fac cinste notele din facultate, dar trebuie să vă spun că muncesc de la 18 ani. Tatăl meu a decedat când eram mic și am făcut facultatea trebuind să-mi întrețin familia”, a spus Licu în timpul audierilor de la Comisia juridică a Camerei Deputaților.

Licu, actual procuror general adjunct al României, a obținut media 7,54 la licență, iar media anilor de studii din facultate a fost 7,08.

Licu a renunțat la titlul de doctor după ce o investigație a jurnalistei Emilia Șercan a arătat că acesta și-a plagiat lucrarea.

Notele acestuia de la Licență au fost semnalate, marți, de Emilia Șercan, într-o postare pe Facebook:

Discuțiile pe tema pregătirii lui Bogdan Licu au loc în condițiile în care marți, Bogdan Licu, susținut de PSD, și-a depus dosarul de candidatură pentru funcția de udecător la Curtea Constituțională, în locul lui Valer Dorneanu, nominalizarea pentru ocuparea acestui post urmând să fie făcută oficial de Camera Deputaților. Un vot urmează să aibă loc în Cameră cel mai probabil pe 3 mai – citește detalii pe G4Media.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Centre de vaccinare anti-COVID în fiecare universitate, propuse de ministrul Educației / Un maraton al vaccinării va fi organizat în perioada 14 – 16 mai de Universitățile de medicină din Iași, Cluj și Târgu Mureș

Ministrul educației a propus organizarea în toate universitățile a câte unui centru de vaccinare anti-COVID pentru studenții care vor să vină fizic la cursuri. Anunțul a fost făcut la Iași,…
Vezi articolul