Cursuri suspendate în peste 30 de școli din județul Iași, din cauza ninsorilor

1.086 de vizualizări
Foto: Pixabay.com
Activitatea din 36 de unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţul Iaşi a fost suspendată după ce instituţiile respective au fost închise total sau parţial din cauza ninsorii şi viscolului, potrivit Agerpres.

“Condiţiile meteorologice au impus ca în cursul acestei zile să fie suspendată activitatea în mai multe unităţi de învăţământ din judeţul Iaşi. Decizia a fost luată în urma întrunirii Consiliului de Administraţie al fiecărei unităţi şcolare. Sunt 21 de unităţi care au fost închise total şi 15 care au fost închise parţial. Aceste unităţi şcolare sunt din mai multe zone ale judeţului, în special din acele zone din mediul rural mai izolate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Iaşi, Antonina Bliorţ, conform sursei citate.

Aceasta a declarat, totodată, că având în vedere că avertizarea de Cod Portocaliu a fost prelungită până în cursul după amiezii zilei de joi, există posibilitatea începerii vacanţei cu o zi mai devereme. Deciziile se pot lua la nivelul fiecărei unităţi şcolare, urmând a fi stabilită şi modalitatea de recuperare a cursurilor, mai scrie Agerpres.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ligia Deca, întrebată de un director de școală cum vede „aerisirea planurilor-cadru”, dacă va fi făcută pe modelul polonez: Cred că ceva similar ne-ar fi și nouă util. Polonia „taie din materie și dă mai mult timp pentru fixare” / Poate că, da, avem nevoie de mai mult timp de școală

Ministra educației le-a spus directorilor de școli din județul Mureș, cu care a avut o întâlnire vineri, organizată de Inspectoratul Școlar Județean, că prin „aerisirea planurilor-cadru” „nu m-am referit la…
Vezi articolul