Directoarea unei şcoli din Capitală, condamnată la trei ani închisoare cu executare pentru luare de mită

7.973 de vizualizări
Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea
Carmen Elena Zanfir, director şi ordonator de credite la Şcoala nr. 150 din Capitală, a fost condamnată de Tribunalul Bucureşti la trei ani închisoare cu executare pentru luare de mită, ea fiind acuzată că a primit suma de 137.236 de lei de la reprezentantul unei firme care executa lucrări de reparaţii şi reabilitare a şcolii, relatează Agerpres, preluat de G4Media.ro.

Potrivit deciziei instanţei, Carmen Elena Zanfir nu mai are dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a exercita profesia de cadru didactic în învăţământul de stat sau privat şi dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme, pe o durată de cinci ani, după executarea condamnării.

Instanţa a mai dispus confiscarea de la directoare a sumei de 30.000 lei, ea având de restituit şi suma de 5.000 lei către martora Nicoleta Elena Diaconescu. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii
  1. Din pacate pentru noi,cetatenii onesti din tara,toti sunt la fel.Din ce traim in prezent liberalii cei galbeni sunt mai rai si infometati decat ceilalti.

  2. Foarte bine! Toți căței de partid au fost unși în funcții contra-cost, iar din fotoliile primite de la gașcă au impus biruri și șpăgi. Mai duceți-i la răcoare pe membrii găștilor de partid, iar examenele să fie singura modalitate de accedere… Depolitizați instituțiile, tovarăși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like