DOCUMENT Programa pentru Bacalaureat 2021, Limba și literatura română – real, tehnologic, vocațional și uman

250.965 de vizualizări
Foto: © Wavebreakmedia Ltd | Dreamstime.com
Ordinul care aprobă noua programa pentru examenul național de Bacalaureat 2021 a fost publicat în Monitorul Oficial. Este vorba despre Ordinul 3.237/2021. Modificările au fost publicate pentru disciplinele limba și literatura română, limba și literatura maternă, matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare și comunicare, psihologie, economie, sociologie și filosofie.

Pentru că au fost publicate programele integrale și nu doar conținuturile exceptate, sunt foarte multe pagini pentru fiecare materie, așa că am ales să le publicăm în articole separate pentru a nu se produce confuzii și pentru a putea fi găsite mai ușor de către elevi și profesori.

Din programa nouă pentru Bacalaureat 2021 la Limba și Literatura Română, profil real și profil tehnologic au fost eliminați doi autori canonici, față de programa de anul trecut: Eugen Lovinescu și Titu Maiorescu. În rest, la nivelul conținuturilor programa din 2021 este aproape identică cu cea din 2020.

Descarcă toate noile programe pentru Bacalaureat 2021 și Evaluarea Națională 2021, publicate pe 5 februarie în Monitorul Oficial. Pe baza lor se vor face subiectele de examen

Programa nouă pentru Limba și Literatura Română la Bac 2021 pentru profil uman și pentru profil pedagogic este următoarea:

Programa nouă pentru Limba și Literatura Română la Bac 2021 poate fi descărcată în format pdf pentru profiul real/tehnologic și pentru profilul umanist/pedagogic.

Foto: © Wavebreakmedia Ltd | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


1 comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like