Doi elevi de la un liceu din Târgoviște aveau asupra lor un pistol de tip airsoft și un briceag

665 de vizualizări
Deschiderea școlilor
Foto: INQUAM Photos – Octav Ganea
Doi elevi de la un liceu din Târgoviște au venit la școală cu un pistol de tip airsoft şi un briceag, informează, joi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dâmboviţa, potrivit Agerpres. Jandarmii au fost sesizați de un agent de pază al instituției de învățământ.

„Jandarmii dâmboviţeni aflaţi în patrulare în zona instituţiilor de învăţământ au intervenit astăzi, 17 februarie a.c., la un liceu din municipiul Târgovişte. Aceştia au fost sesizaţi de agentul de pază cu privire la faptul că în unitatea şcolară se află doi elevi care au asupra lor obiecte periculoase”, precizează IJJ Dâmboviţa.

Jandarmii s-au deplasat în zona indicată, iar în urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că tinerii, în vârstă de 17, respectiv 19 ani au pătruns în unitatea şcolară cu un briceag şi un pistol de tip airsoft.

„Obiectele periculoase au fost ridicate în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal, iar celor doi elevi li s-au întocmit actele de sesizare pentru fapta de port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituţii publice, care au fost înaintate spre competentă soluţionare Poliţiei Municipiului Târgovişte”, mai informează IJJ Dâmboviţa.

Amintim că un elev din Vâlcea a primit, marți, o amendă de 2.500 de lei după ce a fost prins la cursuri cu un pistol de tip airsoft asupra sa.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Director de școală-pilot: Cred că în fiecare școală din România profesorii sunt foarte speriați când aud de schimbare. Nu ne-a ieșit în primul an pilotarea, dar ne-a ieșit în al doilea / Exemplu de orar pe 6 module pentru clasa a V-a

„Cred că în fiecare școală din România profesorii sunt foarte speriați când aud de schimbare. Să nu-i scoți din zona lor de confort, cum fac ei este foarte bine. La…
Vezi articolul