Două educatoare din Craiova, agresate de mama și de bunicul unor copii

4.881 de vizualizări
Foto: © Pcheruvi | Dreamstime.com
Mama și bunicul a doi copii înscriși la o grădiniță din Craiova le-au agresat pe două educatoare, deoarece acestea ar fi refuzat să îi încredințeze pe cei mici, care în ultima vreme fuseseră aduși la grădiniță de tatăl lor, relatează News.ro.

Sursa citează un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, potrivit căruia:

  • “La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care, din primele verificări au stabilit faptul că, în această dimineaţă, o femeie de 40 de ani, din Celaru, împreună cu părinţii acesteia, s-au deplasat la grădiniţa unde se aflau cei doi copii minori, ai acesteia, în vârstă de 5 ani, care îi sunt încredinţaţi prin hotărâre judecătorească, din anul 2017. Educatoarele ar fi refuzat să-i încredinţeze copiii femeii, pe motiv că aceştia ar fi fost aduşi la grădiniţă în ultima perioadă de către tatăl acestora, un bărbat de 42 de ani, din Craiova.”

Neînțelegerile au dus la un conflict în care femeia respectivă și tatăl ei au agresat fizic două educatoare. Ușa de acces în grădiniță prezintă distrugeri în urma incidentului.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru lovire și distrugere.

Foto: © Pcheruvi | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii
  1. Daca invatatoarea ar fi tipat numai la o obraznicatura de copil, ar fi fost data pe net, pe youtube, ar fi fost reclamata de toate rudele copilului.
    Vrem sa vedem pe net si huliganii care au spart usa si au batut-o pe invatatoare.
    Si sa vedem Politia cum ia masuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Dragoș Anastasiu – Eurolines, Camelia Ene – Mol România, Omer Tetik – Banca Transilvania și alți directori de companii, într-un nou “Consiliu Consultativ Strategic” al rectorului Universității Babeș-Bolyai

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca a desemnat, joi, un “Consiliu Consultativ Strategic” al Rectorului, ce are rolul să ofere consiliere pentru acțiunile instituției de învățământ superior în zona socio-economică, anunță,…
Vezi articolul