Dublarea alocațiilor se amână. Florin Cîțu: De unde să luăm banii, să vă taxăm mai mult, să tăiem de la investiții, să ne împrumutăm mai mult?

5.935 de vizualizări
SURSA: gov.ro
Dublarea alocațiilor se amână, potrivit declarației ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, potrivit G4Media.ro. Acesta a arătat că nu există soluție pentru finanțarea acestor cheltuieli, lăsând să se înțeleagă că Guvernul va contesta legea PSD, prin care s-a respins ordonanța care amâna dublarea alocațiilor, pe motiv că nu a fost prevăzută sursa de finanțare.

Pentru a suporta majorarea alocațiilor, Guvernul ar avea nevoie de un plus de finanțare de 6 miliarde de lei.

„Suntem în plină criză globală. De unde să luăm acești bani? Să taxăm populația mai mult? Să tăiem de la investiții sau să ne împrumutăm și mai mult? Nimeni nu spune de unde putem scoate acești bani”, a comentat ministrul Cîțu.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Foto:gov.ro

 


3 comments
  1. Tăiați pensiile speciale și reduceți salariile putorilor din parlament și imediat se adună banii pt copii!! Nesimțiții dracului!!!

  2. Nico: Acest ministru incapabil si corupt sa ceara eliminarea pensiilor speciale si atunci va avea bani de alocatii. Stiti ca suma alocata pensiilor speciale este mai mare decat suma care ar fi trebuit data copiilor din acesta tara,. Nimeni din guvern nu investeste in educatie, deoarece un popor educat este greu de manipulat.

  3. De la pensiile exorbitante ale bufonilor din Parlament ! Si ce investitii? A vazut cineva autostrazi mai multe? Gunoaielor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Probleme cu acordarea burselor de merit, semnalate de profesori: O elevă care a avut media 9,35 anul trecut și 9,68 în primul semestru acum poate lua bursă de merit sau este pedepsită că a înregistrat un progres școlar, fără să știe că regulile se vor schimba „în timpul jocului”

O profesoară din București a semnalat pe Facebook mai multe nelămuriri privind acordarea burselor de merit pentru elevi, după ce ministerul Educației a schimbat regulile „în timpul jocului”. Spre exemplu,…
Vezi articolul

DOCUMENT Ministerul Educației a prelungit perioada de depunere a proiectelor în apelul „Microbuze electrice pentru elevi” până pe 30 iunie /  Principalele modificări și noul Ghid al solicitantului

Ministerul Educației a prelungit perioadei de depunere a proiectelor în apelul „Microbuze electrice pentru elevi”. Noul termen de depunere a proiectelor este 30.06.2023, ora 17:00, potrivit Ordinului de ministru nr.…
Vezi articolul