Dublarea alocațiilor se amână. Florin Cîțu: De unde să luăm banii, să vă taxăm mai mult, să tăiem de la investiții, să ne împrumutăm mai mult?

5.921 de vizualizări
SURSA: gov.ro
Dublarea alocațiilor se amână, potrivit declarației ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, potrivit G4Media.ro. Acesta a arătat că nu există soluție pentru finanțarea acestor cheltuieli, lăsând să se înțeleagă că Guvernul va contesta legea PSD, prin care s-a respins ordonanța care amâna dublarea alocațiilor, pe motiv că nu a fost prevăzută sursa de finanțare.

Pentru a suporta majorarea alocațiilor, Guvernul ar avea nevoie de un plus de finanțare de 6 miliarde de lei.

„Suntem în plină criză globală. De unde să luăm acești bani? Să taxăm populația mai mult? Să tăiem de la investiții sau să ne împrumutăm și mai mult? Nimeni nu spune de unde putem scoate acești bani”, a comentat ministrul Cîțu.

Citește articolul integral pe G4Media.ro

Foto:gov.ro

 


3 comentarii
  1. Tăiați pensiile speciale și reduceți salariile putorilor din parlament și imediat se adună banii pt copii!! Nesimțiții dracului!!!

  2. Nico: Acest ministru incapabil si corupt sa ceara eliminarea pensiilor speciale si atunci va avea bani de alocatii. Stiti ca suma alocata pensiilor speciale este mai mare decat suma care ar fi trebuit data copiilor din acesta tara,. Nimeni din guvern nu investeste in educatie, deoarece un popor educat este greu de manipulat.

  3. De la pensiile exorbitante ale bufonilor din Parlament ! Si ce investitii? A vazut cineva autostrazi mai multe? Gunoaielor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Alianța organizațiilor studențești cere creșterea fondului de burse, bani pentru dotări în universități, subvenții mai mari pentru cămine și sprijin pentru centrele de orientare în carieră

Creșterea fondului de burse și a subvenției pentru cămine, o subvenție pentru centrele de orientare în carieră și bani pentru îmbunătățirea dotărilor din Universități sunt printre principalele cereri ale Alianței…
Vezi articolul