Educatoare din China, condamnată la moarte pentru otravirea a 25 de copii

3.049 de vizualizări
Sursă foto: Pixabay
O educatoare din China a fost condamnată la moarte pentru că a otrăvit 25 de copii de grădiniţă, dintre care unul a murit, transmite Agerpres.

Femeia a fost condamnată de o instanţă din Jiaozuo, un oraş din provincia centrală Henan. Educatoarea Wang Yun a fost găsită vinovată pentru otrăvirea elevilor unei colege pe care voia să se răzbune. Crima a avut loc în martie 2019.

Potrivit instanţei, Wang ştia că produsul este nociv, însă a decis să otrăvească copiii ‘indiferent de consecinţe’.

Educatoarea nu era însă la prima sa tentativă de acest fel, a precizat instanţa, care a descoperit că femeia încercase să-şi otrăvească şi soţul în 2017 în urma unei dispute conjugale.

Sursă foto: Pixabay

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu
  1. Este pur și simplu criminală “știrea” postată de D-vs.
    Asemenea exemple pot naște prozeliți și/sau imitatori, cu consecințe nefaste pentru societate ; în plus, indicați și rețeta exactă a otrăvii folosite.
    Rog retrageți imediat postarea.
    Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Nu fac online toate orele din orar, ci doar materiile pentru Bac, sunt clasa a XII-a, spune Rareș Voicu, președintele Consiliului Național al Elevilor. Motivul: nu toți profesorii au sau nu vin cu laptopul la școală

Nu fac online toate orele din orar, ci doar materiile pentru Bac, sunt clasa a XII-a, a declarat Rareș Voicu, președintele Consiliului Național al Elevilor, la emisiunea “Viitor cu clasă”…
Vezi articolul