Elevii care iau 10 la Bac vor intra gratuit la Untold și Neversea 2021

4.254 de vizualizări
Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea continuă și în acest an campania ,,BAC DE 10”, începută acum 7 ani. Prin urmare, absolvenții de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat, vor primi acces gratuit la edițiile Untold și Neversea din acest an, scrie culturaladuba.ro

În plus, toți tinerii care promovează examenul de Bacalaureat, inclusiv la sesiunea de toamnă din acest an, vor primi câte un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea abonamentelor pentru edițiile UNTOLD și NEVERSEA din 2021, după cum urmează:

  • La UNTOLD un voucher valoric de 10 euro
  • La Neversea un voucher valoric de 20 de euro
Citește articolul integral pe culturaladuba.ro

4 comments
  1. Sa le dea bielete ca astfel poate sa le vanda ca in rest nu au ce sa faca cu ele, poate pe post de hartie igenica. Elevii care iau 10 la bac trebuie convinsi prin diverse metode sa ramana in tara!

  2. Daca asta motiveaza un elev sa ia 10 la Bac, nu vreau sa fiu operat de acel elev viitor chirurg, sa fiu aparat de el ca viitor politist etc.

    1. Si eu as gandi la fel. Ai fi surprinsa sa vezi cat de superficiali sunt chiar si aceia. Am avut surpriza ca o fetita de 10 cu un comportament impecabil sa-mi spuna ca idolul ei este Corina Bud si Ruby cantareata preferata. La clasa a VIII-a. Nu m-ar mai mira asadar nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like