Elevii de liceu pot participa online la cursurile organizate de o universitate particulară, în perioada 15 noiembrie – 10 decembrie 2021

4.037 de vizualizări
Foto: © Vadym Pastukh | Dreamstime.com
Elevii de clasele a XI-a și a XII-a pot participa online în cadrul programului „Fii student URA pentru o lună”, derulat de o universitate particulară, în perioada 15 noiembrie – 10 decembrie 2021. Acesta îşi propune să susţină elevii de liceu în procesul alegerii informate privind cariera, dar şi să stimuleze performanţa şcolară în scopul atingerii obiectivelor personale şi profesionale, potrivit anunțului.

Conform site-ului universității, proiectul cuprinde o serie de workshop-uri tematice menite să ofere informații utile pentru dezvoltarea carierei în raport cu provocările actuale ale mediului economic, dar şi bazate pe teme diverse din sfera socială şi educaţională.

De asemenea, este pusă la dispoziție o serie de cursuri și seminare, la care elevii au posibilitatea de a se înscrie și de a asista, cu scopul de a face mai ușor diferența dintre partea teoretică, desfășurată la curs, și cea aplicativă, derulată la seminar, după cum se arată în anunț, după cum este precizat în anunț.

Cursurile și seminarele se vor desfășura pe platforma Microsoft Teams și elevii vor primi o invitație pe adresa de mail cu care s-au înscris. Workshop-urile se vor desfășura pe platforma Zoom.

Aici poate fi consultată lista tuturor activităților desfășurate și link-urile formularelor pe care trebuie să le trimită elevii pentru înscriere.

Foto: © Vadym Pastukh | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

OFICIAL Noul calendar pentru titularizare 2020 şi etapele de mobilitate au fost anunțate de Ministerul Educației: examenul pentru angajarea în școli va avea loc pe 15 iulie 2020. Proba de interviu a fost eliminată pentru candidații care vor un post în regim “plata cu ora”

Examenul de titularizare va avea loc în data de 15 iulie 2020, a decis Ministerul Educației, care anunță printr-un comunicat de presă că repartizarea candidaților se va face în ordinea…
Vezi articolul