Elevii de liceu pot învăța cum să găsească soluții pentru problemele din comunitatea lor, în cadrul evenimentului Youth Voices for SDGS

427 de vizualizări
Foto: © Rawpixelimages | Dreamstime.com
Elevii de clasele a XI-a și a XII-a pot participa la evenimentul Youth Voices for SDGS, unde vor învăța să găsească soluții pentru problemele din comunitatea lor, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. Acesta va avea loc în perioada 26-27 februarie, în mediul online. Toți participanții vor primi un voucher în valoare de 50 de lei, ce poate fi folosit în librăriile Cărturești.
  • Evenimentul este organizat de absolvenții programului Kennedy Academy 2021, program coordonat de American Councils for International Education și finanțat de Ambasada Statelor Unite în România.

Pentru înscriere, elevii trebuie să completeze formularul de aici. Termenul limită este 22 februarie 2022.

„Evenimentul își propune pătrunderea în dificultățile întâlnite în sectoare precum educația, egalitatea de gen, comunitatea respectiv economia, de către tineret, cu scopul de găsi împreună soluții sustenabile”, se arată în anunț.

Pe toată durata evenimentului, participanții vor fi încurajați să aducă în discuție problemele cu care se confruntă, să își exprime liber opinia, cu scopul de a crea dezbateri tematice împreună cu invitații, conform comunicatului.

Foto: © Rawpixelimages | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Clasamentul internațional al universităților Times Higher Education 2020: Două universități românești sunt pe locurile 801+, iar șapte ocupă un loc în intervalul 1000+

Universitatea Oxford, California Institute of Technology și Cambridge conduc clasamentul internațional al universităților realizat de Times Higher Education. World University Rankings 2020 dat publicității pe 11 septembrie arată că universitățile…
Vezi articolul