Elevii de liceu pot învăța cum să găsească soluții pentru problemele din comunitatea lor, în cadrul evenimentului Youth Voices for SDGS

414 vizualizări
Foto: © Rawpixelimages | Dreamstime.com
Elevii de clasele a XI-a și a XII-a pot participa la evenimentul Youth Voices for SDGS, unde vor învăța să găsească soluții pentru problemele din comunitatea lor, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. Acesta va avea loc în perioada 26-27 februarie, în mediul online. Toți participanții vor primi un voucher în valoare de 50 de lei, ce poate fi folosit în librăriile Cărturești.
  • Evenimentul este organizat de absolvenții programului Kennedy Academy 2021, program coordonat de American Councils for International Education și finanțat de Ambasada Statelor Unite în România.

Pentru înscriere, elevii trebuie să completeze formularul de aici. Termenul limită este 22 februarie 2022.

„Evenimentul își propune pătrunderea în dificultățile întâlnite în sectoare precum educația, egalitatea de gen, comunitatea respectiv economia, de către tineret, cu scopul de găsi împreună soluții sustenabile”, se arată în anunț.

Pe toată durata evenimentului, participanții vor fi încurajați să aducă în discuție problemele cu care se confruntă, să își exprime liber opinia, cu scopul de a crea dezbateri tematice împreună cu invitații, conform comunicatului.

Foto: © Rawpixelimages | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like
Iulian Cristache

Federația părinților din preuniversitar: Noi am căzut de acord ca vacanța de iarnă să fie intersemestrială, iar calibrarea conținuturilor de predare pe semestre este responsabilitatea Ministerului și al sindicatelor

Reprezentanții părinților, elevilor și parte din sindicate au căzut de acord în ședința de astăzi de la Ministerul Educației ca vacanța de iarnă să fie vacanță intersemestrială, în anul școlar…
Vezi articolul