Elevii din Timiș acuză politicienii că din cauza lor este frig în școli și nu pot merge la ore cu prezență fizică: Cerem oprirea „circului politic” care contribuie la menținerea acestei situații și care lasă școlile de izbeliște în această perioadă grea

247 de vizualizări
Foto: Facebook – Asociația Elevilor Timiș
Lipsa investițiilor și interesului față de buna derulare a cursurilor au dus la probleme inadmisibile, mai scrie într-o postare pe Facebook, Asociația Elevilor din Timiș.

Miercuri, 8 școli, licee și grădinițe au trecut la ore online din cauza frigului din clase, cauzat de datoriile mari pe care le are furnizorul de agent termic către terți. În unele săli, temperaturile erau sub 10 grade.

Asociația Elevilor din Timiș a scris pe Facebook că “Rând pe rând, tot mai multe unități de învățământ din Timișoara sunt nevoite să intre în regim online, din cauza frigului resimțit în clase. Lipsa investițiilor și interesului față de buna derulare a cursurilor au dus la probleme inadmisibile. Lipsa căldurii și instalarea iernii în școlile timișorene sunt cele mai evidente.

Cerem oprirea „circului politic” care contribuie la menținerea acestei situații și care lasă școlile de izbeliște în această perioadă grea. Este momentul implicării și responsabilității din partea tuturor actorilor vizați în această problemă, fiindcă elevii și profesorii sunt cei care au de suferit!”, conchide Asociația Elevilor din Timiș.

Miercuri, în județul Timiș, erau 197 de clase online, adică 6.242 elevi, multe au trecut online și din cauza cazurilor de Covid-19.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

„Dacă vrei să studiezi într-o universitate românească eu, stat, nu te sprijin cu nimic, dar dacă vrei să studiezi afară îți pun la dispoziție toate suma necesară. E o discriminare”, spune ministrul Educației, despre proiectul consilierei Mara Mareș și al LSRS

„Dacă vrei să studiezi într-o universitate românească eu, stat, nu te sprijin cu nimic, dar dacă vrei să studiezi afară îți pun la dispoziție toate suma necesară. E o discriminare”,…
Vezi articolul