Focar de COVID-19 la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina

2.026 de vizualizări
Foto: scoaladepolitie.ro
Un focar de COVID-19 a fost depistat la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” din municipiul Câmpina, unde sunt aproape 30 de cazuri de infectare, a anunţat, luni, Prefectura Prahova, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, au fost testaţi pozitiv doi angajaţi şi 27 de elevi.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate la nivelul judeţului 98 de cazuri noi de COVID-19 şi au fost raportate cinci decese asociate.

Un număr de 146 de persoane infectate sunt internate, dintre care 18 sunt la terapie intensivă, mai precizează sursa citată. 

Citește și: De ce n-au intrat școlile de poliție în vacanță ca toate celelalte școli de stat – explicațiile MAI / De patru ori mai multe concedii medicale decât cazuri de Covid-19 înregistrate în unitățile de învățământ ale Internelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Ministrul Educației susține că a ridicat în Guvern problema facturilor mari ale școlilor, care pot pune în pericol procesul de învățământ și citează din premierul Franței: „Printre măsurile guvernamentale, cel mai dramatic lucru este închiderea școlilor”

„Printre măsurile guvernamentale, cel mai dramatic lucru este închiderea școlilor”, a declarat Sorin Cîmpeanu la Digi24, citându-l pe premierul Franței, Jean Castex, în legătură cu problema facturilor mari la utilități…
Vezi articolul

Iohannis: Educația economică sănătoasă – temeiul politicilor economice de calitate și a actului de guvernare / Pandemia și criza economică “ne-au prins nepregătiți”, ne-am “îndepărtat de obiective de țară strategice”

“Apreciez eforturile făcute, inclusiv preocuparea Legislativului de a avea o zi simbolică a educației financiare. Cred însă că este loc de mai mult și de mai bine în privința inițiativelor…
Vezi articolul