Gafă a consilierului Premierului Ciucă pe Educație, după ce a citit mesajul de 4 pagini al prim-ministrului României la un eveniment pentru profesori: Am făcut exact ce uram în școală, să citesc referate

2.688 de vizualizări
Foto: Gala SuperTeach 2022 CHILDREN FIRST / Facebook
Consilierul premierului Ciucă pe Educație, Sorin Costreie, a citit mesajul de 4 pagini al prim-ministrului Nicolae Ciucă, la Gala SuperTeach 2022, eveniment organizat cu ocazia Zilei Copilului. După ce a terminat de parcurs paginile, acesta a afirmat că „am făcut exact ce uram în școală, să citesc referate”.
  • Menționăm că mesajul citit de Costreie la Gala SuperTeach nu apare, până la ora publicării articolului, pe site-ul guvernului, ca toate celelalte mesaje și discursuri ale șefului Executivului.

„Acum, că am tot fost scos la lecție și eu, am făcut exact ce uram în școală: să citesc referate. Ați văzut, referatul este unul substanțial, care transmite un mesaj substanțial de preocupare din partea premierului. Altfel vă spun, din alte contexte, erau două-trei cuvinte adresate cum trebuie, dar aici ați văzut că este un mesaj substanțial gândit și focalizat.”

Sorin Costreie face parte din echipa premierului României și ocupă funcția de consilier de stat, conform datelor disponibile pe site-ul Guvernului României.

Sorin Costreie este profesor universitar și prorector al Universității din București, potrivit datelor din CV-ul său.

  • Amintim că premierul Nicolae Ciucă a transmis ieri, de Ziua Copilui, că „din păcate, pentru mulţi copii şi tineri din România, greutăţile încep prea devreme – fie că nu au familie, nu pot merge la şcoală sau sunt nevoiţi să muncească pentru a supravieţui”. Mai multe detalii aici.

Video la minutul 36:36:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Directorul școlii este cel responsabil pentru organizarea procesului de ambalare individuală a testelor de salivă, spune ministrul Educației. Despre cine împarte testele elevilor: Există diriginți, există învățători, există persoane desemnate în școli

„Fiecare școală are un director. Directorul este responsabil pentru managementul acelei școli. Va apela la colegi, cadre didactice, va apela la personal didactic și didactic auxiliar, personal nedidactic și, acolo…
Vezi articolul