Harta valului 4, creată de cercetătorii de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca

21.197 de vizualizări
Foto: Facebook.com – Covid-19: Romanian Economic Impact Monitor
18.863 de cazuri noi au fost confirmate în ultimele 24 de ore, pe teritoriul României și a fost înregistrat un nou record de la debutul pandemiei. Evoluția ratei de incidență pe localitățile din România a fost realizată de către cercetătorii de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor a Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, pentru perioada 11 iulie – 19 octombrie 2021.

„Nou record absolut de 18.863 de cazuri noi astăzi! Imaginea de mai jos arată cum s-a „înroșit” harta ratelor de incidență pe localitățile din România în cadrul valului 4 al pandemiei”, au scris aceștia într-o postare pe Facebook.

561 de morți de COVID și 18.863 de cazuri noi au fost raportate în ultimele 24 de ore. 1.805 pacienți sunt internați la ATI, între care 36 de copii, informează G4Media.ro. În București, incidența cazurilor de COVID a stagnat în ultima zi, fiind pentru prima dată din ultima lună și jumătate când creșterea este infimă.

Foto: captură mai.gov.ro

Amintim că ieri, cercetătorii de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor a Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca au susținut că vârful valului 4 al pandemiei de Covid-19 va fi atins în cursul acestei săptămâni, în România.

Harta interactivă este realizată în cadrul proiectului de cercetare denumit COVID-19: Romanian Economic Impact Monitor, care monitorizează în timp real evoluția pandemiei, respectiv starea economică a țării, oferind în același timp previziuni pe termen scurt și mediu privind pandemia și performanța economică a României.

Hartă – Rata de incidență pe localități / Sursă: https://econ.ubbcluj.ro/coronavirus/


2 comentarii
  1. Sunt 19000 de cazuri azi, aproape 600 de morti, Iohanis plange la televizor ca viata e pe primul plan si nu poate fi inlocuita, dar noi mergem grupati la scoala. Super!

    1. Tocmai că nu s-a mers la timp și responsabil la școală au ajuns mulți să se creadă doctori și să se teamă că rămân sterili din cauza vaccinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Sorin Cîmpeanu, despre cabinete de vaccinare în școli: Este nevoie de spaţii care să permită separarea fluxurilor, ştiut fiind faptul că elevii minori se vaccinează în prezenţa unuia dintre părinţi sau tutori legali. Suntem în curs de analiză caz cu caz / “Scenarii de sertar” există pentru începerea școlii

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat miercuri seară că pentru a se organiza vaccinarea într-un cabinet medical şcolar este nevoie să fie asigurate „toate acele condiţii de infrastructură”. El a…
Vezi articolul

Anularea examenelor și înlocuirea lor cu note date de profesori, decisă pentru liceele din Anglia / Confuzie majoră în Marea Britanie și alte țări care au decis târziu să închidă școlile

Autoritățile din Anglia, care au decis săptămâna trecută închiderea completă majorității școlilor, au anunțat și anularea principalelor examene date de elevii de liceu, inclusiv examenele necesare înscrierii la facultate. Acestea…
Vezi articolul