Incendiul de la Școala nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța a fost lichidat. Viceprimarul Ionuț Cocargeanu: Nu va fi reluată activitatea în școală. Urmează să discutăm despre relocarea copiilor

272 de vizualizări
Foto: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență
Un incendiu a avut loc astăzi dimineață la Școala nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța. 734 elevi și 24 adulți au fost evacuați de urgență. La ora 08:28 incendiul a fost lichidat, potrivit ISU Dobrogea, citat de Ziua de Constanța.

„În momentul în care am ajuns deja totul era stins. Cei de la ISU erau deja la locație. Din ce am înțeles a fost un scurtcircuit la panoul electric. Acolo erau depozitate niște dosare din arhiva școlii. S-a intervenit foarte repede din partea celor din școală. Cei de la ISU au lichidat incendiul. Nu va fi reluată nici activitatea în școală până nu va fi făcută o evaluare asupra instalației. Urmează să discutăm despre relocarea copiilor”, a declarat viceprimarul Ionuț Cocargeanu. 

„La ora 08:28 incendiul a fost lichidat, au ars materiale depozitate langa panoul electric.  Au fost evacuați 734 elevi și 24 adulți. Un elev în varsta de 9 ani a fost evaluat medical la fața locului (atac de panică) refuză transportul la UPU Constanța, a fost preluat de mama acestuia. 

De asemenea, doi adulți au fost asistați de echipajele SMURD si SAJ, cu atac de panică, au refuzat transportul la UPU Constanța.

S-a procedat la ventilarea întregii clădiri”, a transmis ISU Dobrogea, potrivit sursei citate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

BREAKING Strategia de educație parentală, lansată în dezbatere de Ministerul Educației la 4 ani de la scandalul care a dus la retragerea unui document similar / Actul prevede că până în 2030 peste 2,2 milioane de „părinți participă la cursuri de educație parentală în momentul în care copilul intră într-un nou ciclu de învățământ”

Ministerul Educației lansează în consultare publică Strategia Națională „Părinți educați, copii fericiți”, anunță instituția într-un comunicat de presă primit de Edupedu.ro. Documentul prevede că 8 din 10 părinți sau reprezentanți…
Vezi articolul