Balul bobocilor, nerecomandat de Inspectoratul școlar în școlile din județul Mureș

730 de vizualizări
Foto: © Shane Morris | Dreamstime.com
Inspectoratul școlar nu recomandă organizarea Balului bobocilor, în școlile din județul Mureș, potrivit unei adrese trimise luni către unitățile de învățământ. Instituția liceelor din județ să anunțe, până miercuri, într-un centralizator, ce baluri vor avea loc și date legate de organizarea acestora.

„Având în vedere faptul că evoluția cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 a luat o amploare deosebită, vă informăm că Inspectoratul Școlar Județean Mureș nu recomandă organizarea Balurilor bobocilor de către unitățile de învățământ din județul Mureș”, potrivit notei.

”În situația în care se organizează Balul bobocilor, directorii unităților școlare în cauză vor lua măsurile necesare pentru respectarea măsurilor menite a preveni răspândirea virusului în rândul elevilor și al profesorilor”, se mai precizează în adresă.

Liceele care organizează, totuși, aceste baluri, trebuie să scrie detaliile de organizare: „Pentru centralizarea datelor legate de organizarea Balului bobocilor la nivelul unităților de învățământ, vă rugăm să completați, până miercuri, 13 octombrie 2021, macheta transmisă pe e-mailul fiecare unități de învățământ”, mai cere inspectoratul.

Foto: © Shane Morris | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like