Kelemen Hunor, după ce a fost vaccinat: Încurajez personalul din învățământ să se vaccineze, nu putem pierde acest an școlar

180 de vizualizări
Kelemen Hunor / Sursă foto: gov.ro
Încurajez personalul din învățământ să se vaccineze, nu putem pierde acest an școlar, a declarat vicepremierul Kelemen Hunor (UDMR), după ce acesta a fost vaccinat cu doza de rapel miercuri dimineața. Acesta i-a îndemnat pe români să aibă încredere în știință, medici și vaccin, scrie b1.ro.

„Încurajez personalul din învățământ să se vaccineze, că avem nevoie să meargă copiii la școală, aveam nevoie de o funcționalitate cât de cât pentru copii dacă nu se poate 100%. Nu putem pierde acest an școlar. Nu sunt reacții adverse sau probleme cu vaccinul.

Sunt convins că, în timp, scepticii vor căpăta încredere în această modalitate de a ne proteja de pandemie. Peste câteva luni, sun  convins că infectările vor fi așa puține, că ne vom putea întoarce la o viață normală. Să aveți încredere în știință, în medici și în acest vaccin! E cel mai modern din istoria medicinei! Vă mulțumesc și spor la treabă!”, a declarat vicepremierul Kelemen Hunor.

Membrii Guvernului primesc, miercuri, doza de rapel a vaccinului anti-COVID-19, începând cu ora 9, la Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila” din Capitală, arată un anunț al Executivului de la Palatul Victoria.

Reamintim că profesorii și angajații din Educație, cu vârste între 18 și 55 de ani, se pot programa de azi pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca. Primele 200.000 de locuri disponibile în 180 de noi cabinete.

Foto: gov.ro


1 comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Cine sunt miniștrii propuși de Ludovic Orban în guvernul PNL: Anisie – Educație și Cercetare, Turcan – vicepremier, Cîțu, Violeta Alexandru, Costel Alexe, Virgil Popescu, Cătălin Predoiu, Bogdan Aurescu, Nicolae Ciucă

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a definitivat lista miniștrilor pe care îi va propune în Guvernul monocolor PNL pe care intenționează să îl conducă dacă va obține votul de învestitură al…
Vezi articolul