Kelemen Hunor, UDMR: Vom susține deschiderea școlii în ianuarie, măcar până la clasa a IV-a, dar eu aș prefera până la clasa a VIII-a

2.859 de vizualizări
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, vrea revenirea copiilor la școală de la începutul anului viitor, scrie Digi24.ro. Acesta spune că va încerca să își convingă colegii de coaliție că este nevoie ca măcar elevii de școală primară să revină în bănci.

„Eu în continuare susțin – și probabil că vor urma aceste discuții după învestirea guvernului – vom susține deschiderea școlii, măcar școala primară, până la clasa a IV-a, dar eu aș prefera până la clasa a VIII-a, să avem posibilitatea în ianuarie să redeschidem școlile”, a spus Kelemen Hunor, președintele UDMR.

„Eu voi susține și voi argumenta pentru o astfel de decizie, dar deocamdată nu am discutat când și în ce condiții, dar cred că nu putem pierde un an școlar, mai ales când e vorbva de copii mici, de școala primară, fiindcă nu se poate fără contact permanent direct cu pedagogi, cu învățători”, a adăugat el.

UDMR face parte din Coaliția de guvernare și luni seara, împreună cu președinții PNL (Ludovic Orban), ai USR (Dan Barna) și PLUS (Dacian Cioloș) au semnat pactul de guvernare al alianței de centru-dreapta.

Foto: UDMR

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii
  1. Corect !

    Deschideti scolile si cei care au frica ca mor de C-19 sa stea in casa inchisi.
    Nu sa incaseze bani moka si sa faca pregatiri online la TV !

    La munca !!!

  2. Aici nu e chestiune de convins colegii de coalitie, ci de respectat niste reguli OMS, niste legi si mai ales sanatatea semenilor. Sa chemi 2-3 saptamani atata lume la scoala in ianuarie pentru ce? Ideal este ca dupa sarbatori tocmai, sa se lase 2-3 saptamani elevii pentru a se urmari gradul de infectare, nu sa-i aduci direct dupa Boboteaza, Sf. Ion si plimbareala din vacanta direct in plin la scoala. Parca nu judeca nimeni in tara asta. Semestrul al doilea ar fi apoi propice incheierii mediilor si redeschiderii totodata a scolii fizice. Se umbla cu colindul, cu uratul, cu popa etc si ei vor sa-i bage apoi la 11 ianuarie in scoli. Mai ganditi, mah!!!

    1. Kelemen Hunor, ești cumva vreun reprezentant OMS si noi nu știm???? De ce amestecați politica in treburi din astea??? Lăsați experții să se exprime aici nu voi !!! Nu va amestecați unde nu e treaba voastră, ca de obicei!!! Un copil care are interes, are atât in on-line cât și fizic. Prefer varianta on-line pt copiii mei decât să împrăștie virusul in comunitate!!! Incompetenti ce sunteți!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Școlile trebuie să transmită azi câți elevi încap “distanțați” în clase și de câți învățători și educatori au nevoie sau câte norme în plus sunt la liceu și gimnaziu. Dacă nu încap în clase, o parte din elevii de la V-VII și IX-XI vor face ore online, simultan cu cei de la școală

Ultimatum dat de inspectoratele școlare județene școlilor pentru transmiterea la centru a datelor despre câți elevi încap fizic la școală și de câte cadre didactice sau norme didactice ar fi…
Vezi articolul