Kremlinul începe propaganda încă de la școală: toți elevii ruși vor învăța despre „necesitatea” invadării Ucrainei

1.357 de vizualizări
Foto © Sophie Garaeva | Dreamstime.com
Ministerul Educației din Rusia a anunțat joi că elevii din întreaga țară vor primi lecții legate de „necesitatea misiunii de eliberare din Ucraina”, transmite BBC.

Reamintim că administrația Putin a intodus o cenzură totală în Rusia legată de invazia Ucrainei. Răspândirea informațiilor reale despre război e pedepsită cu închisoare până la 15 ani, protestatarii sunt arestați imediat, toate sursele media independente au fost închise.

Lecția difuzată va avea loc joi. Elevii de la toate clasele vor fi învățați „despre pericolul pe care NATO îl reprezintă pentru țara noastră” și „de ce Rusia a susținut protecția civililor din Republicile Populare Donețk și Lugansk”.

Rusia susține o versiune orwelliană a invadării Ucraineni: nu este război ci ”operațiune specială”, Rusia nu atacă ci se apără. 

Citește mai mult pe G4Media.ro

Foto © Sophie Garaeva | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Cine sunt miniștrii propuși de Ludovic Orban în guvernul PNL: Anisie – Educație și Cercetare, Turcan – vicepremier, Cîțu, Violeta Alexandru, Costel Alexe, Virgil Popescu, Cătălin Predoiu, Bogdan Aurescu, Nicolae Ciucă

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a definitivat lista miniștrilor pe care îi va propune în Guvernul monocolor PNL pe care intenționează să îl conducă dacă va obține votul de învestitură al…
Vezi articolul