Liga Studenților din Iași se opune certificatului verde în universități, promovat de Consiliul Național al Rectorilor / Liga susține că va apăra ”studenții discriminați”

1.028 de vizualizări
Foto: Nikolay Georgiev de la Pixabay
Liga Studenţilor (LS) din Iaşi anunţă că se opune introducerii certificatului verde în universităţi, după ce Consiliul Naţional al Rectorilor (CNR) a cerut Guvernului şi Parlamentului modificarea legislaţiei, astfel încât accesul în spaţiul universitar să se facă în baza acestui certificat, scrie G4Media.ro.

Liga Studenţilor critică, într-un comunicat de presă transmis luni, propunerea Consiliului Naţional al Rectorilor (CNR) de modificare a cadrului legislativ de către Parlament astfel încât accesul în spaţiul universitar să se facă pe baza certificatului verde digital.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

2 comentarii
  1. Daca eliminarea certificatelor verzi ar veni la pachet cu legalizarea drogurilor usoare, ar fi si mai bine. Sa ii astepte profesorii in amfiteatru cu o bere, un prezervativ si cateva foite de rulat iarba. Stiu si eu un student din asta. Ziua doarme si noaptea umbla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like
Impactul știrilor false

Impactul știrilor false, în pandemie, “a fost mai puternic” asupra profesorilor / “Întotdeauna dascălii au fost promotorii civilizației”, dar curentul negativ al știrilor false despre vaccinare a avut mai multă putere – șeful DSP Iași, Vasile Cepoi

Dezinformarea și știrile false au avut un impact mai puternic decât “eforturile tuturor autorităților de a convinge” că vaccinarea este “singura cale pentru a ieși din situația în care ne…
Vezi articolul