Liga Studenților din Iași se opune certificatului verde în universități, promovat de Consiliul Național al Rectorilor / Liga susține că va apăra ”studenții discriminați”

1.037 de vizualizări
Foto: Nikolay Georgiev de la Pixabay
Liga Studenţilor (LS) din Iaşi anunţă că se opune introducerii certificatului verde în universităţi, după ce Consiliul Naţional al Rectorilor (CNR) a cerut Guvernului şi Parlamentului modificarea legislaţiei, astfel încât accesul în spaţiul universitar să se facă în baza acestui certificat, scrie G4Media.ro.

Liga Studenţilor critică, într-un comunicat de presă transmis luni, propunerea Consiliului Naţional al Rectorilor (CNR) de modificare a cadrului legislativ de către Parlament astfel încât accesul în spaţiul universitar să se facă pe baza certificatului verde digital.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

2 comments
  1. Daca eliminarea certificatelor verzi ar veni la pachet cu legalizarea drogurilor usoare, ar fi si mai bine. Sa ii astepte profesorii in amfiteatru cu o bere, un prezervativ si cateva foite de rulat iarba. Stiu si eu un student din asta. Ziua doarme si noaptea umbla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

EXCLUSIV În 30 de zile, copiii vor primi banii de tichete educaționale, promite ministrul fondurilor europene, Marcel Boloș, în cazul celor peste 15.300 de elevi ai căror părinți nu au venituri. Vor fi cerute date de la ANAF despre venituri familiilor, dar inspectoratele tot vor trebui să trimită actele cerute

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a declarat pentru Edupedu.ro că, în cel mult 30 de zile, cei peste 15.300 de copii ai căror părinți nu au venituri o…
Vezi articolul