Liliana Fedorca este noul director al Direcției de Cultură din cadrul Primăriei Capitalei

3.723 de vizualizări
Foto: Facebook
Liliana Fedorca, profesoară de matematică și membru PNL, este noul director executiv al Direcției de Cultură, Învățământ și Turism din cadrul Primăriei Capitalei.

În luna noiembrie, culturaladuba.ro anunța numirea sa în funcție de consilier al primarului Nicușor Dan. Între timp, aceasta a ocupat în ianuarie 2021, prin concurs, funcția de director.

Din centralizatorul concursului organizat de Primăria Capitalei reiese că au fost selectate 3 dosare pentru examen, însă nu sunt menționate nici numele, nici criteriile de departajare.

Concursul a fost anunțat chiar înainte de sărbători, pe 23 decembrie 2020. Pe 15 ianuarie 2021 au fost afișate dosarele admise, iar pe 28 ianuarie a avut loc examenul. Încă nu este clară graba cu care concursul a fost organizat, după ce vreme de un an el a fost vacant, fiindcă fostul director a ieșit la pensie.

Citește mai mult pe culturaladuba.ro

Sursă foto: Facebook


1 comentariu
  1. Profesor de matematica la Cultură???? Pe bune???? Ati luat-o razna de tot? Pai la invatamant sa puneți electricieni si la directia sanitara pantofari si totul e perfect. Doamne in ce tara putem trai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Editura Didactică și Pedagogică nu a livrat manuale pentru clasele I-VI în valoare de peste 1,45 milioane lei, în 2018, când era editură unică, deși erau prevăzute în contract – Curtea de Conturi

Curtea de Conturi a constatat ”numeroase deficiențe în derularea achiziției de manuale școlare de la Editura Didacticăși Pedagogică SA pentru clasele I-VI”, desfășurată în anul 2018, se arată în cel…
Vezi articolul