DOCUMENT Lista școlilor din București aflate în scenariul roșu – decizia de astăzi a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență

10.156 de vizualizări
Foto: Freepik.com
Lista școlilor din București aflate în scenariul roșu: 17 școli din Capitală sunt în scenariul în care elevii învață 100% online, potrivit unei informări primite de la Inspectoratul Școlar București de către Edupedu.ro. Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență s-a întrunit astăzi, 9 octombrie, și a decis modificarea scenariului pentru următoarele școli.

Lista școlilor din București aflate în scenariul roșu. Lista acestor unități de învățământ este valabilă vineri, 9 octombrie 2020.

  1. Colegiul Național de informatică Tudor Vianu
  2. Liceul teoretic bilingv Miguel de Cervantes
  3. Colegiul Național Spiru Haret
  4. Colegiul Național Emil Racoviță
  5. Colegiul Național Mihai Viteazul
  6. Școala gimnazială Cezar Bolliac
  7. Liceul teoretic Dante Alighieri
  8. Școala Gimnazială Nr. 195
  9. Colegiul Național Gheorghe Șincai
  10. Școala Gimnazială nr. 79
  11. Școala Gimnazială nr. 97
  12. Școala Gimnazială nr. 194
  13. Școala Gimnazială “International Premium School of Bucharest”
  14. Școala Gimnazială Principesa Margareta
  15. Școala Gimnazială nr. 150
  16. Școala Gimnazială Regina Maria
  17. Școala Gimnazială nr. 117

Alte 12 unități de învățământ, printre care două grădinițe și o școală primară, sunt în scenariul galben. Reamintim că Ordinul comun de ministru ne prevede posibilitatea ca în scenariul hibrid copii din învățământul preșcolar, cel primar, precum și clasele terminale (a VIII-a și a XII-a) să facă școală online.

Lista școlilor aflate în scenariul galben:

  1. Școala Primară “Teddybar”
  2. Colegiul Național Școala Centrală
  3. Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Vedere
  4. Școala Gimnazială Leonardo da Vinci
  5. Școala Gimnazială Nicolae Labiș
  6. Școala Gimnazială Specială nr. 3
  7. Școala Gimnazială Mircea Sântimbreanu
  8. Școala Gimnazială nr. 280
  9. Grădinița nr. 178
  10. Grădinița nr. 245
  11. Școala Gimnazială nr. 143
  12. Colegiul Economic Viilor

Foto: Freepik.com


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Pornografia, la liber pentru copiii din România, deși legea restricționează accesul minorilor / Din 100 de site-uri, doar 10 ne-au întrebat dacă avem peste 18 ani / Specialiștii: ”Îi face vulnerabili la abuz sexual”

Doar zece din o sută cele mai populare platforme cu conținut destinat adulților ne-au întrebat dacă avem cel puțin 18 ani înainte de a le accesa, arată un experiment Info…
Vezi articolul
Transport gratuit pentru elevi

Părinții pot intra în școli și grădinițe, luni, la festivitățile de la începutul cursurilor anului școlar, anunță Ministerul Educației, care combate o „știre falsă” lansată pe rețelele de socializare

Părinții au acces în unitățile de învățământ la festivitățile care marchează începerea cursurilor noului an școlar, transmite ministrul Educației într-un mesaj pe Facebook. Sorin Cîmpeanu începe mesajul cu #CombatemFakeNews și…
Vezi articolul

“Istorie locală”, în oferta de opţionale a şcolilor orădene, propusă de inspectorul şcolar general, Horea Abrudan: Oradea are deja un manual de istorie locală din 2018, “Călător prin istoria oraşului”

Inspectorul şcolar general Horea Abrudan a solicitat directorilor şi profesorilor de istorie din şcolile orădene cuprinderea în oferta de opţionale a unui opţional de “Istorie locală”, având în vedere existenţa…
Vezi articolul

INTERVIU Cum să găsească un profesor timp pentru a ajuta la starea de bine a elevilor: Nu este nevoie să fiți terapeut. Puteți porni de la povestea “Romeo și Julieta” pentru a-i învăța autocompasiunea, spune Ryder Delaloye, director asociat pentru învățare socială, emoțională și etică la Universitatea Emory din SUA

“Trebuie să folosim programa școlară ca bază pentru predarea unor abilități ce țin de învățarea socio-emoțională și etică”, spune Ryder Delaloye, Director Asociat pentru SEE Learning (învățare socio-emoțională și etică),…
Vezi articolul