Ludovic Orban, despre profesorii care nu vor să predea online: Vom lua măsurile legale care se impun. Dacă va fi necesar să facem modificări ale legii, vom face

9.186 de vizualizări
Ludovic Orban / Foto: Captura Digi 24
“Nu pot să-mi imaginez că un profesor poate să refuze să predea copiilor. Vom lua măsurile legale care se impun în astfel de situații”, a declarat în această dimineață premierul Ludovic Orban, întrebat ce măsuri ia cu privire la cadrele didactice ce refuză să predea online și lasă clase întregi fără contact cu educația.

Dacă va fi necesar să facem modificări, vom face modificări“, a continuat Orban, cu referire la o eventuală modificare a legii educației pentru a introduce predarea online printre obligațiile cadrelor didactice.

Premierul a precizat, însă, că “nu trebuie să judecăm dascălii pentru câteva cazuri individuale. Unde vor apărea aceste cazuri punctuale vom lua măsurile legale. Marea majoritate a dascălilor se adaptează, evoluează și își realizează misiunea de a educa copiii“.

Citește și:
Europa FM: Ministerul Educației caută soluții juridice să-i oblige prin lege pe toți profesorii să predea online


3 comments
    1. Eu propun ca toată lumea să fie filmata la muncă și înregistrările disponibile oricui.
      Mai ales cei din minister.Licitatiile filmate și disponibile oricui și tot așa!E o idee bună.
      Ce ați asigurat domnilor aleși pentru a facilita orele online?
      Nimic.Un mare nimic!
      A!Iar dați vina pe alții pentru ce nu ați făcut voi?
      Nu știți decât să semănați dezbinare ,să furați banii și apoi să dați vina pe alții pentru ce nu faceți voi.
      Divide și cucerește.Adaptat la domnul Orban”Întărâtă-i și fura banii cat timp proștii se ceartă!”
      Chiar credeți că nu există niciun Dumnezeu?Nu aveți frica de nimic?

  1. Marea majoritate a cadrelor didactice nici nu ,,observă” că nu primesc drepturile banesti care li se cuvin prin lege. Premierul vede doar ca profesorii se adaptează tot timpul. Părerea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Emisiunea TVR în care a fost întrebat “cum să facem ca plagiatele să nu mai poată fi folosite în scopuri politice, cum s-a întâmplat în cazul domnului premier Ciucă?” – contorizată de ministrul Cîmpeanu drept una dintre dezbaterile pentru legile educației

Emisiunea TVR de marți dimineață, în care și-a expus principalele mesaje cu privire la proiectele de legi ale educației și în care a fost întrebat despre o soluție ca “plagiatele…
Vezi articolul

Elevul de 16 ani la Colegiul Național „Ion Creangă” din București, arestat preventiv pentru 30 de zile, este acuzat de tentativă de omor calificat / Procurorii: A premeditat săvârşirea faptei, s-a interesat despre pedeapsa aplicabilă, a făcut planuri în legătură cu modul în care urma să acţioneze şi s-a înarmat cu un cuţit

Elevul de 16 ani de la Colegiul Național „Ion Creangă” din București care a atacat cu cuțitul o profesoară în timpul orei a fost arestat preventiv, joi, pentru 30 de…
Vezi articolul

SURSE Poliția a fost chemată la ARACIP, agenția care evaluează școlile și grădinițele, după ce într-o comisie de disciplină ar fi fost prezent la audieri fostul avocat al președintei instituției, Mariana Dogaru, acum avocat contractat cu 345 de lei pe oră de agenție

Poliția a fost chemată miercuri la sediul Agenției Române pentru Asigurarea Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP), potrivit surselor Edupedu.ro. Un echipaj de poliție ar fi răspuns astfel unui apel telefonic…
Vezi articolul

Asociațiile elevilor, după o întâlnire la Guvern cu reprezentanții mai multor ministere pe tema navetei la școală: Refuzăm compromisuri în respectarea legii și solicităm retragerea proiectului de OUG pentru transportul elevilor

Mai multe asociații ale elevilor solicită Ministerului Educației retragerea proiectului de ordonanță de urgență prin care sumele forfetare pentru navetă vor fi majorate, potrivit unui comunicat de presă. Asociația Elevilor…
Vezi articolul