Mama unui elev, cercetată penal după ce a prezentat la școală un certificat fals de vaccinare anti-Covid-19

2.525 de vizualizări
Foto: © maramade | Dreamstime.com
Mama unui elev de 13 ani de la Liceul “Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca este cercetată penal pentru fals și uz de fals, după ce a prezentat la școală un certificat fals de vaccinare anti-COVID-19 pentru fiul său, informează poliția, potrivit Agerpres.

“În cursul zilei de ieri, 21 octombrie a.c., Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost informată de reprezentanţi ai DSP Cluj cu privire la o posibilă situaţie de prezentare a unui Certificat de vaccinare împotriva COVID-19 fals. Documentul respectiv ar fi fost prezentat în cadrul unei unităţi de învăţământ din municipiul Cluj-Napoca, de către un minor care frecventa cursuri la acea instituţie. Au fost demarate verificări pentru stabilirea autenticităţii documentului, în funcţie de rezultat urmând a fi dispuse măsurile legale”, se arată într-o informare transmisă vineri de IPJ Cluj.

  • Potrivit sursei citate, pe numele femeii a fost deschis un dosar penal pentru fals şi uz de fals.

Conform unor surse judiciare, femeia a susţinut iniţial că şi-ar fi vaccinat copilul cu Johnson & Johnson în judeţul Timiş, iar apoi şi-a schimbat declaraţia, susţinând că vaccinarea ar fi fost făcută în Bucureşti, mai scrie Agerpres.

Foto: © maramade | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


1 comentariu
  1. Totul e dubios in această stire.
    1. La școală nu cere nimeni certificat
    2. Dacă elevul era vaccinat cu Johnson nu putea fi decât major deci nu avea de ce sa il prezinte mama.
    3. Pe certificat apare judetul de vaccinare si numele operatorului de date deci nu prea avea cum sa încurce județele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like
Limitarea la strict două mandate pentru rectorii universităţilor

Viitorul sistem post-Brexit privind migrația se va aplica și studenților români – Ambasada britanică, pentru Edupedu.ro / Cât de mare este interesul românilor pentru studii în Marea Britanie

Noile reguli privind imigrația pregătite de guvernul britanic post-Brexit, anunțate săptămâna trecută, se vor aplica și studenților români dornici să învețe în Marea Britanie începând din 2021, potrivit informațiilor furnizate…
Vezi articolul