Metodă inedită de a face poze cu clasa în acest an: elevii în cutii

4.003 vizualizări
Câțiva profesori din Canada și Statele Unite au făcut colaje de fotografii “altfel” care au devenit faimoase pe rețelele de soclializare. Inspirați de actuala criză sanitară și de respectarea regulilor de distanțare fizică impuse de pandemie, cadrele didactice au creat fotografii virale, scrie publicația Parents.com. Iar acestea sunt chiar mai interesante decât cele din anii trecuți, comentează autorii articolului.

Anul școlar 2020-2021 a devenit dintr-o dată mai bun, mai interesant, pentru că se pare că oamenii încep să se adapteze din ce în ce mai bine la acest “nou normal”, potrivit sursei citate. Mai multe școli din Canada și SUA au declanșat această nouă modă a fotografiilor “la cutie”.

„Din cauza COVID, anul acesta nu am putut face o fotografie de grup a clasei”, a scris Kat Marsch pe Facebook, o învățătoare care are în acest an clasa a doua de la “Ruth Hooker School” din localitatea Selkirk Manitoba, Canada. “Așa că m-am gândit că cel mai bine ar fi să avem fiecare o cutie dezinfectată și așa am făcut propria noastră fotografie de clasă cu distanțarea fizică de rigoare. Scuzați-mi abilitățile slabe de editare. Iubesc acești copii.”

Dar educatoarea din Canada nu a fost singura care a avut această idee, pe Facebook au apărut foto asemănătoare și la școli din New York și Virginia.

Foto: Facebook.com/POWHATAN SCHOOL


3 comentarii
  1. ,,Invatatorii” chiar c-au pierdut controlul. ,,S-au adaptat” atat de mult ,,pandemiei” incat au bagat copii-n cutii ca pe niste ,,dragalase animalute” de la zoo. Sigur ca ,,prichindeii” n-au treaba si se distreaza de minune, dar parintii acestora n-au nici o reactie? Toti striga-n gura mare ca asta-i ,,noua normalitate” iar peste cativa ani, daca popoarele n-au nici o reactie v-a fi mult prea tarziu, copii deveniti vlajgani n-or mai vrea sa iasa din cutii adaptandu-si activitatile in spatiu alocat. Sigur ca nu putem sa credem ca ,,invatatorii”-*s idioti si n-au auzit de photoshop (pt. a realiza o fotografie ,,de grup”, pozezi individual copii apoi realizezi puzzle-ul, fotografia de ,,grup’’) tocmai deaia oricine se poate gandi ca-s niste trend-uri impuse pt. adaptarea ,,noii generatii” la ce-o sa vina-n anii urmatori.

    1. Exact la asta m am gandit si eu: de ce nu au creat niste chenare in paint sau photoshop. Care e rolul educativ al faptului de a-i inchide in cutii??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Iohannis, pe 7 iulie 2021, cu 230 de zile în urmă: În cel mai scurt timp, se va constitui un grup de lucru transpartinic pentru a construi cadrul legislativ care să implementeze proiectul România Educată / Cronologia promisiunilor și amânărilor

În urmă cu 230 de zile, Klaus Iohannis lansa, cu mare pompă, proiectul România Educată, pentru care, „în cel mai scurt timp, se va constitui un grup de lucru transpartinic…
Vezi articolul

World Vision a trimis peste 100 de mii de alimente către spitalele din Ucraina / Războiul a dus la o criză acută a necesităților de bază în țara vecină

Criza de alimente și de alte produse de maximă necesitate în spitalele din Ucraina este în creștere din cauza războiului, avertizează World Vision într-un comunicat de presă. Astfel, săptămâna trecută, organizația internațională a…
Vezi articolul