Ministrul Educației: Voi face tot posibilul cât sunt ministru să evit învățământul online

1.950 de vizualizări
Sursa foto: gov.ro
„Voi face tot posibilul cât sunt ministru să evit învățământul online”, deoarece nu toți elevii au echipamente pentru desfășurarea orelor online, nu există platforme de evaluare pentru a fi sigur că elevul „e cel care trebuie să răspundă, nu frații mai mari sau părinții”, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, în această seară la B1 TV.

„Declarația mea a fost publică și repetată: Voi face tot posibilul cât sunt ministru să evit învățământul online, pentru că atâta vreme cât n-ai conectivitate generalizată, n-ai echipamente pentru toți copiii, n-ai conținut digital, n-ai profesori pregătiți – avem câteva zeci de mii de profesori, dar sunt 200.000 cu toții – și, mai cu seamă, când n-ai platforme de evaluare în așa fel încât să fii sigur că cel care răspunde din spatele ecranului e cel care trebuie să răspundă, nu frații mai mari sau părinții”.

Sorin Cîmpeanu a mai spus că învățământul online va fi unul foarte bun când vor fi îndeplinite condițiile menționate anterior: “Când vom avea aceste condiții, vom avea un învățământ online foarte bun. Dacă nu le avem și nu le avem acum, deși s-au făcut progrese față de începutul de an școlar 2020-2021, evităm online-ul”.

„Facem tot posibilul pentru a evita online-ul, pentru că altfel înregistrează pierderi încă și mai mari acești elevi, toți elevii”, a mai spus ministrul Educației.

Declarațiile ministrului Educației, la minutul 6:02:

6 comentarii
  1. Trebuie sa faceți tot posibilul să evitați îmbolnăvirea copiilor și a cadrelor didactice (îmbolnăvire produsa inclusiv prin aducerea la școală nejustificată până la rata de 6 la mie) nu învățământul on line . Degeaba sunteți ministru daca nu a-ți înțeles acest lucru. Cine va împiedicat să realizați dotările necesare pentru învățământul on line din primăvară și până acum ?

    1. Genocid e in capul tau paranoic de aurist antivaccinist. Lumea isi reia cursul vietii. Sunt tari in care este razboi de 20 de ani. Dincolo cade o bomba si dincolo sunt cursuri la scoala. Ce trebuiau aia sa faca? Sa stea numai in case online 20 de ani pana se termina razboiul? Hai ca deja sunteti dusi cu pluta. Nimic nu apreciez la Campeanu, dar la faza cu scoli deschise sunt total de acord. Ne protejam, avem grija si ne vedem de viata.

  2. Ii băgați în vacanță câteva luni si recuperează în Iulie si August. Este fericiți elevii de la tehnologic anul trecut cand au avut ore până pe 16 Iulie că aveai sauna gratis la scoala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Ludovic Orban îl somează pe ministrul Educației să le pună primarilor la dispoziție clădirile care au fost școli, cu 3 luni înainte de începerea școlii în context pandemic / Niciun cuvânt despre clădirile pe care primarii să le ofere unităților de învățământ pentru distanțare, din septembrie

Solicitare electorală a premierului Ludovic Orban, cu doar 3 luni înainte de începerea școlii în context pandemic. “Să vă aplecați cu mai mare seriozitate pe solicitările autorităților locale privitoare la…
Vezi articolul

DOCUMENT Condiţiile puse de USR-PLUS pentru un guvern cu PNL – domeniul Educației: „Desfiinţarea inspectoratelor şcolare şi transformarea directorilor de şcoli în manageri performanţi, aleşi prin concurs”

Desfiinţarea inspectoratelor şcolare şi transformarea directorilor de şcoli în manageri  performanţi, aleşi prin concurs, o descentralizare a sistemului care presupune ca deciziile în şcolile publice să fie luate nu de…
Vezi articolul

Calendarul simulărilor naționale de Bacalaureat 2021 și Evaluare Națională 2021. Ministerul Educației anunță publicarea testelor de antrenament

Simulările examenelor naționale vor avea loc la finalul lunii martie, se arată într-un comunicat de presă transmis de Ministerul Educației marți seara. De asemenea, pentru pregătirea examenelor naționale (Evaluare Naţională…
Vezi articolul