Ministrul Educației: Voi face tot posibilul cât sunt ministru să evit învățământul online

1.953 de vizualizări
Sursa foto: gov.ro
„Voi face tot posibilul cât sunt ministru să evit învățământul online”, deoarece nu toți elevii au echipamente pentru desfășurarea orelor online, nu există platforme de evaluare pentru a fi sigur că elevul „e cel care trebuie să răspundă, nu frații mai mari sau părinții”, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, în această seară la B1 TV.

„Declarația mea a fost publică și repetată: Voi face tot posibilul cât sunt ministru să evit învățământul online, pentru că atâta vreme cât n-ai conectivitate generalizată, n-ai echipamente pentru toți copiii, n-ai conținut digital, n-ai profesori pregătiți – avem câteva zeci de mii de profesori, dar sunt 200.000 cu toții – și, mai cu seamă, când n-ai platforme de evaluare în așa fel încât să fii sigur că cel care răspunde din spatele ecranului e cel care trebuie să răspundă, nu frații mai mari sau părinții”.

Sorin Cîmpeanu a mai spus că învățământul online va fi unul foarte bun când vor fi îndeplinite condițiile menționate anterior: “Când vom avea aceste condiții, vom avea un învățământ online foarte bun. Dacă nu le avem și nu le avem acum, deși s-au făcut progrese față de începutul de an școlar 2020-2021, evităm online-ul”.

„Facem tot posibilul pentru a evita online-ul, pentru că altfel înregistrează pierderi încă și mai mari acești elevi, toți elevii”, a mai spus ministrul Educației.

Declarațiile ministrului Educației, la minutul 6:02:

6 comments
  1. Trebuie sa faceți tot posibilul să evitați îmbolnăvirea copiilor și a cadrelor didactice (îmbolnăvire produsa inclusiv prin aducerea la școală nejustificată până la rata de 6 la mie) nu învățământul on line . Degeaba sunteți ministru daca nu a-ți înțeles acest lucru. Cine va împiedicat să realizați dotările necesare pentru învățământul on line din primăvară și până acum ?

    1. Genocid e in capul tau paranoic de aurist antivaccinist. Lumea isi reia cursul vietii. Sunt tari in care este razboi de 20 de ani. Dincolo cade o bomba si dincolo sunt cursuri la scoala. Ce trebuiau aia sa faca? Sa stea numai in case online 20 de ani pana se termina razboiul? Hai ca deja sunteti dusi cu pluta. Nimic nu apreciez la Campeanu, dar la faza cu scoli deschise sunt total de acord. Ne protejam, avem grija si ne vedem de viata.

  2. Ii băgați în vacanță câteva luni si recuperează în Iulie si August. Este fericiți elevii de la tehnologic anul trecut cand au avut ore până pe 16 Iulie că aveai sauna gratis la scoala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Amnistierea plagiatorilor – Reacție dură a studenților: Facem apel la responsabilitate către Ministerul Educației. Să nu disimuleze lupta împotriva imposturii

Amnistierea plagiatorilor vechi, propusă chiar de forul care analizează acuzațiile de plagiat în doctorate, generează reacția dură a studenților. “Facem apel la responsabilitate către Ministerul Educației Naționale, solicitându-le continuarea luptei…
Vezi articolul

Tudor Chirilă: Situaţia precară a învăţământului românesc se reflectă şi în faptul că doi foşti profesori refuză o dezbatere electorală. La capitolul retorică avem doi repetenţi:)

Artistul Tudor Chirilă îi critică pe Klaus Iohannis și pe Viorica Dăncilă din cauză că evită dezbaterile electorale în campania pentru alegerile prezidențiale. Într-un mesaj pe Facebook, citat de G4Media.ro,…
Vezi articolul