Ministrul Finanțelor revine: Nu sunt luate în calcul tăieri de salarii și pensii / Ce spune despre o restructurare

3.916 vizualizări
FOTO: gov.ro
Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a declarat joi, la Digi 24, că guvernul nu ia în calcul scenariul tăierii de salarii sau pensii, în contextul crizei economice care se întrevede. De asemenea, el a mai precizat că nici despre restructurări în sectorul bugetar nu se discută în acest moment.

„Nu sunt luate în calcul tăieri de salarii și pensii”, a declarat ministrul Finanțelor. De asemenea, întrebat despre o posibilă restructurare de personal în sectorul bugetar, în contextul în care în privat aproape 800.000 de oameni au fost trimiși în șomaj tehnic, Florin Cîțu a spus că nu se discută acest lucru.

Declarațiile vin la o zi după ce a afirmat, într-un interviu la HotNews.ro, că nu doar angajații de la privat, ci și cei din sistemul de stat ar trebui să suporte costul crizei declanșate de epidemia de coronavirus. Florin Cîțu a spus atunci că este vorba despre o opinie personală și că nu știe cum și ce va decide Guvernul în acest caz.

Citește și:

 

 

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Mihnea Boștină, virusolog: În cazul gripei, 20-30% din populație e susceptibilă la infecții într-un an. În cazul SARS-CoV-2 – 100%. Rata mortalității este probabil de cel puțin zece ori mai mare

„Rata mortalității pentru cei care dezvoltă complicații respiratorii sau alte complicații este cam de 50%”, în cazul infecției cu noul coronavirus spune Mihnea Boștină, virusolog la Universitatea din Otago, Noua…
Vezi articolul