Ministrul Finanțelor revine: Nu sunt luate în calcul tăieri de salarii și pensii / Ce spune despre o restructurare

3.928 de vizualizări
Sursă foto: gov.ro
Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a declarat joi, la Digi 24, că guvernul nu ia în calcul scenariul tăierii de salarii sau pensii, în contextul crizei economice care se întrevede. De asemenea, el a mai precizat că nici despre restructurări în sectorul bugetar nu se discută în acest moment.

„Nu sunt luate în calcul tăieri de salarii și pensii”, a declarat ministrul Finanțelor. De asemenea, întrebat despre o posibilă restructurare de personal în sectorul bugetar, în contextul în care în privat aproape 800.000 de oameni au fost trimiși în șomaj tehnic, Florin Cîțu a spus că nu se discută acest lucru.

Declarațiile vin la o zi după ce a afirmat, într-un interviu la HotNews.ro, că nu doar angajații de la privat, ci și cei din sistemul de stat ar trebui să suporte costul crizei declanșate de epidemia de coronavirus. Florin Cîțu a spus atunci că este vorba despre o opinie personală și că nu știe cum și ce va decide Guvernul în acest caz.

Citește și:

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ce rezultate speră să obțină Ministerul Educației după desființarea semestrelor și eliminarea tezelor? Cîmpeanu: O pregătire a elevilor și o evaluare mai corectă pentru a ști ce carieră este recomandabil să îmbrățișeze / Reacția ministrului la acuzația că schimbările anunțate bulversează

Schimbarea radicală de structură a anului școlar anunțată miercuri de ministrul Educației va duce la o pregătire și o evaluare mai corecte a elevilor, a spus Sorin Cîmpeanu în cadrul…
Vezi articolul