O grădiniță din Marea Britanie le-a transmis copiilor să poarte mai multe haine pentru a reduce costurile de încălzire / ”Nu vom putea avea încălzirea pornită de la ora 8.00 la ora 18.00 în fiecare zi, deoarece financiar ne va distruge”

373 de vizualizări
Foto: Pixabay.com
O grădiniță din Marea Britanie le-a spus copiilor şi personalului că vor fi nevoiţi să poarte mai multe haine pentru a ajuta la reducerea costurilor de încălzire, deoarece companiile se luptă cu facturile de energie în creştere, scrie News.ro, care citează BBC, preluat de G4Media.ro.

„Nu ne putem permite să avem încălzirea pornită toată ziua pentru că ne va distruge”, a declarat proprietarul DaisyChain, Lee-Anne Lovegrove, pentru BBC.

Camera de Comerţ britanică (BCC) a cerut guvernului granturi de urgenţă în stil Covid pentru a ajuta firmele.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

1 comment
  1. Astia nu au, din fericire, un Rafilla sau vreun Campeanu care sa inchida scoala la primul fulg, la primul muc, primul frig sau primul fas dat de o musca. Elevii trebuie sa stie sa se descurce in orice conditii, sa stie sa faca economii, sa se adapteze, ca nu sunt de sticla sa se sparga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Nu fac online toate orele din orar, ci doar materiile pentru Bac, sunt clasa a XII-a, spune Rareș Voicu, președintele Consiliului Național al Elevilor. Motivul: nu toți profesorii au sau nu vin cu laptopul la școală

Nu fac online toate orele din orar, ci doar materiile pentru Bac, sunt clasa a XII-a, a declarat Rareș Voicu, președintele Consiliului Național al Elevilor, la emisiunea “Viitor cu clasă”…
Vezi articolul