O școală cu 130 de ani de tradiție se deschide în această toamnă în București. 10 motive pentru care să alegeți grădinița și școala primară SEK Bucharest International school (P)

6.985 de vizualizări
Instituția Internațională SEK, fondată în Madrid acum 130 de ani, va deschide în toamna acestui an prima sa școală din România. Școala internațională SEK este locul în care inovația pedagogică se întâlnește cu respectul pentru tradiție, pentru a oferi programe educaționale dinamice, care încep de la educația timpurie a copiilor și pot continua până la programele de doctorat din cadrul universităților SEK internaționale. Prin filozofia ce stă în spatele programelor SEK elevii sunt susținuți în fiecare aspect al învățării, permițându-le să atingă standarde academice înalte, dar să dezvolte și valori profunde pentru viitor: toleranță, echilibru, spirit civic, conștiință de sine și dorință de dezvoltare, respect pentru societate și mediul înconjurător.
10 motive pentru care să alegeți SEK Bucharest International School pentru copilul dvs:

1. Este singura școală din București care oferă o curriculă trilingvă

SEK Bucharest International School integrează curricula oficială românească, acreditată de Ministerul Educației, cu programa Bacalaureatului Internațional și curricula spaniolă, validată prin colaborarea cu Institutul Cervantes din București. Elevii SEK au, astfel, porțile deschise către școli și universități din întreaga lume, în orice moment al dezvoltării lor aleg să facă acest pas.

2. Modelul educațional SEK este conceput pentru secolul 21

În generația nativilor digitali, școala trebuie să se adapteze și să vină cu modele educaționale care să fie atractive, inovatoare, conectate la viitor. Programele SEK sunt adaptate pentru nevoia elevilor din generația de azi de a integra tehnologia în viața lor, dar în același timp echilibrând aceast lucru prin grija pentru interacțiune umană, lucru în echipă, dezvoltarea de abilități sociale și emoționale. 

3. Elevii din școlile SEK sunt pregătiți pentru lumea reală

Elevii SEK sunt ghidați să devină indivizi echilibrați, cărora li se cultivă inteligența socială și emoțională, devenind personalități deschise să continue să învețe eficient de-a lungul vieții, să aibă o viziune globală ce le permite să abordeze cu echilibru noile provocări.

4. Latura emoțională a copilului este pe primul loc

Un elev echilibrat emoțional se poate concentra mai bine pe dezvoltarea academică și este capabil să facă față problemelor care apar în viață. Școala SEK este un loc care pune accent pe bunăstarea emoțională a elevilor, oferindu-i resurse și șanse de a-și dezvolta reziliența, adaptarea la mediul social, echilibrul între performanță școlară și plăcerea de a învăța lucruri noi.

5. Elevii SEK învață simultan în 3 limbi

Începând din grădiniță, predarea este trilingvă, prin sesiuni zilnice de activități în limba engleză și spaniolă. Elevii mai mari au oportunitatea de a-și exersa competențele lingvistice studiind un semestru, sau pe durata unei tabere de vară, în cele 26 de școli SEK din țările vorbitoare de limba spaniolă sau engleză.

6. Tehnologia și inovația sunt importante

Școlile SEK combină cele mai recente resurse din domeniul educației și tehnologia adecvată. Clasele sunt dotate cu iPad-uri prin care se poate aborda integrat programa școlară prin tehnologia Smart Classroom. Planul de educație conține, de asemenea, module intensive de robotică, toate acestea pentru a oferi o educație actualizată nevoilor copiilor și centrată pe elev.

7. Clasele au un număr maxim de 15 copii

Experiența școlilor SEK a condus către o abordare limitată a numărului de copii, studiile efectuate de-a lungul anilor demonstrând că un număr mai mic de elevi crește performanța generală a clasei și permite o atenție individualizată din partea profesorilor și o conexiune mai strânsă între colegi. Toate acestea fac parte din viziunea de educație centrată pe nevoile individuale ale fiecărui elev, dar și din dorința de a dezvolta aptitudinile de lucru în echipă ale copiilor.

8. SEK Bucharest International School vine cu o experiență de 130 de ani

Toate cele 26 de centre ale Instituției Internaționale SEK sunt recunoscute oficial în cele 17 țări în care își desfășoară activitatea, oferind o infrastructură educațională modernă și echipe didactice de primă clasă. Fiecare școală SEK are propria ei identitate, legată de contextul geografic și cultural, dar toate împărtășesc valorile, viziunea și pasiunea pentru învățare ale instituției educaționale SEK, precum și filosofia ce stă în spatele abordării educaționale. De-a lungul celor 130 de ani de experiență și inovare continuă, peste 150.000 de absolvenți au ieșit pe porțile școlilor SEK pregătiți pentru viață.

9. Școlile SEK oferă multe oportunități extra-curriculare

Elevii SEK participă la activități complementare care le asigură creșterea personală ca viitori lideri ai societății: sport, arte și muzică, robotică, spații de creație, schimburi internaționale cu elevii din celelalte 26 de școli SEK, o gamă largă și remarcabilă de oportunități care favorizează dezvoltarea completă a fiecărui student în parte. Pentru a oferi oportunități suplimentare copiilor dumneavoastră nu trebuie să căutați departe, ci chiar în cadrul marii familii SEK Internațional.

10. Școala SEK București – accesibilă și sigură

Am ales pentru elevii SEK una dintre cele mai frumoase clădiri cu destinație educațională din București. Cu arhitectura sa colonială, sediul SEK Bucharest International School beneficiază de acces facil, fiind foarte aproape de metrou, de alte linii de transport și de puncte centrale ale Bucureștiului, într-o zonă de trafic echilibrat pentru București. Există o parcare amplă și sigură în fața instituției, care permite accesul facil al părinților și preluarea în siguranță a copiilor. Clasele au spații generoase și sigure, dotate cu tehnologii de ultimă oră dar și cu resurse creative care să le stimuleze dorința de invățare. Există o zonă exterioară special amenajată pentru momentele de joacă, în care copilul să fie în siguranță.

Părinții interesați să afle mai multe despre grădinița și școala primară SEK Bucharest International School pot programa o întâlnire cu conducerea școlii accesând https://sekbucuresti.ro/admissions/admission-criteria/ sau la  adresa de email admission@sekbucuresti.ro.

SEK Bucharest International School este situată în sectorul 6, pe Splaiul Independenței, nr. 319,  în incinta Sema Parc. Mai multe informații despre SEK Bucharest International School găsiți pe site-ul www.sekbucuresti.ro  sau pe paginile de Facebook și instagram.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Platforma de inteligență artificială ChatGPT “poate fi o binecuvântare pentru educație”, pentru că scoate școala din confortul compunerilor – profesorul Adrian Hatos / Plus: O aplicație care încearcă să identifice frauda cu ajutorul ChatGPT

ChatGPT, sistemul de inteligență artificială bazat pe întrebări și răspunsuri, lansat la sfârșitul anului trecut și care poate fi folosit de oricine, “poate fi o binecuvântare pentru educație”, consideră Adrian…
Vezi articolul