Operă online: Spectacolul Turandot va fi difuzat luni seară

107 vizualizări
Sursa: Operanb.ro
Spectacolul “Turandot” de Giacomo Puccini va fi difuzat luni seară, cu începere de la ora 18.30, în cadrul programului Seri de Operă Online de la Opera Naţională Bucureşti, potrivit operanb.ro, scrie Agerpres.

Este vorba despre înregistrarea piesei jucate la 13 februarie 2018. Aceasta poate fi urmărită atât pagina oficială de Facebook a instituţiei, cât şi în link-ul www.operanb.ro/operaonline, fiind accesibilă publicului pe durata difuzării. Regia este semnată de Mario de Carlo.

“Turandot” este o operă în trei acte semnată de compozitorul italian Giacomo Puccini, pe libretul compatrioţilor săi Giuseppe Adami şi Renato Simoni. Piesa a avut premiera mondială la 25 aprilie 1926, la Teatro alla Scala din Milano. Ultimele zece minute ale operei au fost compuse de Franco Alfano, Puccini decedând înainte de terminarea lucrării.

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Taxele de școlarizare în principalele țări de destinație pentru elevii și studenții români: Niciun ban la facultăți scandinave, peste 100.000 de franci la licee din Elveția

Taxele de școlarizare la liceele și universitățile din principalele țări preferate de elevii și studenții români care pleacă în străinătate variază considerabil, iar maximele pot depăși 100.000 de euro pentru…
Vezi articolul