Operă online: Spectacolul Turandot va fi difuzat luni seară

114 vizualizări
Sursa: Operanb.ro
Spectacolul “Turandot” de Giacomo Puccini va fi difuzat luni seară, cu începere de la ora 18.30, în cadrul programului Seri de Operă Online de la Opera Naţională Bucureşti, potrivit operanb.ro, scrie Agerpres.

Este vorba despre înregistrarea piesei jucate la 13 februarie 2018. Aceasta poate fi urmărită atât pagina oficială de Facebook a instituţiei, cât şi în link-ul www.operanb.ro/operaonline, fiind accesibilă publicului pe durata difuzării. Regia este semnată de Mario de Carlo.

“Turandot” este o operă în trei acte semnată de compozitorul italian Giacomo Puccini, pe libretul compatrioţilor săi Giuseppe Adami şi Renato Simoni. Piesa a avut premiera mondială la 25 aprilie 1926, la Teatro alla Scala din Milano. Ultimele zece minute ale operei au fost compuse de Franco Alfano, Puccini decedând înainte de terminarea lucrării.


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

DOCUMENT Evaluarea Națională 2019: Inspectoratul București anunță 2-4 ore de meditații la Română și Matematică, la clasele a VII-a și a VIII-a. Părinții vor afla absențele lunar

Elevii de clasele a VII-a și a VIII-a vor face între 2 și 4 ore de pregătire suplimentară săptămânală la Matematică și Română, la școală, în București. În plus, profesorii…
Vezi articolul