Platforme care facilitează învățarea, dezvoltate de elevi ai Colegiului Național “Andrei Șaguna” din Brașov / Urmează să fie actualizate și în limba ucraineană, pentru a-i ajuta pe elevii din această țară / Inițiatorii ideilor au fost admiși la universități din Marea Britanie și SUA

399 de vizualizări
Foto: © Psisaa | Dreamstime.com
Două platforme care facilitează învățarea au fost dezvoltate de elevi ai Colegiului Național “Andrei Șaguna” din Brașov, anunță Agenția de presă Rador, citată de G4Media.ro.

Una este funcțională încă din anul 2021, este dedicată informaticii și a fost creată de Dominic Satnoianu, actualmente elev în clasa a XII-a.

De două luni și jumătate, în colegiu funcționează și o a doua platformă, una prin care elevii pot găsi un mentor dacă au nevoie de ajutor la diverse materii. Trei elevi au pus la punct acest sistem, iar unul dintre inițiatori, Ioana Popa, elevă în clasa a XII-a, a explicat cum funcționează. “Este o comunitate de mentori ai școlii noastre, prin care ne dorim să ajutăm elevi mai mici să se descurce mai ușor la materiile la care au dificultăți. Cei 33 de mentori pe care îi avem în momentul de față sunt aici ca să-i ajute pe elevii mai mici, prin meditații gratuite, să înțeleagă diverse concepte”, spune eleva.

Articolul complet, pe G4Media.ro.

Foto: © Psisaa | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

OFICIAL Ședință de Guvern luni, la ora 11:00, pentru suspendarea orelor și în școlile private. Ministrul Finanțelor anunță că școlile și grădinițele particulare pot primi mâine elevii, dar de marți se vor “bucura de același tratament cu celelalte școli”

“Am fost anunțați că mâine, la ora 11:00, are loc o discuție în format hibrid și va fi remediată această greșeală, astfel încât și școlile private să se bucure de…
Vezi articolul