Pregătire eficientă la Limba română și Matematică pentru Evaluarea Națională 2023 / Părinții și profesorii pot urmări progresul copiilor / Acces gratuit la 24 de lecții pe educatiedeschisa.ro (P)

11.609 vizualizări
Demonstrații meditații online mate și română – educatiedeschisa.ro
Platforma de învățare educatiedeschisa.ro este dedicată celor care se pregătesc pentru examenul de Evaluare Națională, iar prin campania “Oferă Educație” la achiziția oricărui program de pregătire, un elev cu posibilități reduse primește acces gratuit la lecțiile de Limba română și Matematică. În perioada 20-22 martie are loc simularea pentru Evaluarea Națională 2023, un prilej bun pentru verificarea cunoștințelor înainte de primul examen important al elevilor.

Pentru a veni în sprijinul elevilor de gimnaziu, părinților și profesorilor de la clasă am creat platforma de învățare educatiedeschisa.ro, dedicată celor care se pregătesc pentru examenul de Evaluare Națională. Am încercat să concentrăm într-un singur loc informațiile esențiale pe care un elev trebuie să le parcurgă pentru a trece cu bine de primul său examen important. Platforma a fost lansată în primăvara anului trecut și a devenit una din cele mai populare surse de pregătire alternativă pentru examenul de la finalul clasei a VIII-a.

Ce găsești pe educatiedeschisa.ro?

Două programe de pregătire – “Pregătire la Limba română” și “Pregătire la Matematică” – realizate alături de profesori titulari în învățământul preuniversitar, folosind mijloace eficiente de predare la distanță. În total, programele conțin peste 300 de lecții video, exerciții sau teste, în acord cu programa școlară și modelele oficiale pentru examen. Lecțiile pot fi accesate oricând, folosind orice dispozitiv conectat la internet (telefon, tabletă, calculator).

De ce să înveți alături de noi?

Lecțiile video sunt prezentate într-un mod interactiv, folosind tabla de sticlă iluminată, prin care se păstrează contactul vizual profesor-elev în mediul online. De asemenea, explicațiile profesorului sunt însoțite de animații 3D și adnotări în timp real care mențin atenția elevilor activă și ajută la asimilarea noțiunilor predate. În plus, platforma oferă acces la teste de verificare la Limba română și teste de antrenament la Matematică.

Vrei să vezi dacă îți plac lecțiile noastre?

La crearea unui cont pe platformă, ai acces gratuit la 24 de lecții de Limba română și Matematică, disponibile în secțiunea “Previzualizare gratuită”.

Ai nevoie de mai multă comunicare?

Pentru a clarifica orice nelamurire și a crește gradul de interacțiune pe platformă, fiecare lecție are disponibilă o secțiune de comentarii pe care o poți  folosi pentru a conversa cu ceilalți colegi pe subiectul lecției sau a solicita ajutor de la profesorii noștri, atunci când ai nevoie. În plus, la înscrierea pe platformă, primești acces gratuit la cele două forumuri interne: “Cercul de lectură” și “Cercul de matematică” unde poți schimba idei sau deschide topicuri noi de discuție cu ceilalți colegi înscriși pe platformă.

Iată câteva motive pentru care elevii, părinții sau profesorii aleg platforma educatiedeschisa.ro:

Avantajele platformei educatiedeschisa.ro pentru elevi

1. Flexibilitate – Elevii pot alege când și unde să învețe, astfel încât să facă față programului zilnic și să studieze în ritmul propriu. Lecțiile pot fi accesate de un număr nelimitat de ori, de pe orice dispozitiv conectat la internet.

2. Interactivitate – Conținutul este prezentat într-un mod vizual, folosind tehnologii digitale care păstrează atenția activă și facilitează asimilarea cunoștințelor predate.

3. Comunitate – Elevii înscriși pe platformă pot conversa, schimba idei și colabora pe subiecte de interes comun folosind secțiunea de comentarii disponibilă la fiecare lecție și cele două forumuri interne la care au acces în mod implicit: “Cercul de lectură” și “Cercul de matematică”.

Avantajele platformei educatiedeschisa.ro pentru părinți

1. Accesibilitate – O platformă online nu substituie profesorul de la clasă sau pe cel din privat, însă poate fi un compromis bun pentru părinții care caută o soluție alternativă pentru pregătirea suplimentară a copiilor. În plus, este un instrument la îndemână pentru oricine dorește o recapitulare eficientă înainte de examen.

2. Feedback instant – Testele de la finalul lecțiilor vor verifica în ce măsură au înțeles elevii noțiunile predate. Aceștia vor primi răspunsul corect atunci când greșesc, pentru a rămâne motivați să învețe mai departe.

3. Monitorizarea progresului – Părinții se pot implica în procesul de învățare al copiilor și pot solicita printr-un e-mail la scoala@educatiedeschisa.ro rapoarte privind lecțiile finalizate și rezultatele la teste.

Avantajele platformei educatiedeschisa.ro pentru profesori

1. Completează resursele didactice cu lecții video, exerciții și teste pe care profesorii le pot parcurge la clasă, alături de elevi, sau le pot folosi ca suport pentru temele de acasă.

2. Evaluează performanța elevilor prin rapoarte de progres, astfel încât profesorii să poată aprecia nivelurile de înțelegere și implicare ale fiecărui elev în parte.

3. Creează o comunitate în care profesorii se pot conecta unii cu ceilalți folosind cele două forumuri interne pentru a împărtăși resurse sau idei utile în activitatea lor didactică.

Campania “Oferă Educație”

Prin campania “Oferă Educație” oricine poate contribui la reducerea abandonului școlar la finalul clasei a VIII-a și creșterea promovabilității generale la examenul de Evaluare Națională.

Astfel, la achiziția oricărui program de pregătire, un elev cu posibilități reduse primește acces gratuit la lecțiile de Limba română și Matematică disponibile pe platforma noastră. În felul acesta, elevii înscriși pe educatiedeschisa.ro învață pentru examen și ajută un coleg să continue școala!

Campania “Oferă Educație” este deschisă și companiilor sau instituțiilor publice care doresc să se implice în educația elevilor din comunitățile locale. Astfel, în baza unui parteneriat educațional, compania / instituția alege școala / localitatea / regiunea pe care dorește să o susțină și asigură elevilor accesul gratuit pe platformă. Din numărul total, noi vom oferi acces gratuit elevilor aparținând grupurilor vulnerabile. Pentru mai multe informații despre parteneriatele educaționale, ne puteți scrie pe adresa office@educatiedeschisa.ro.

Cifrele actualizate ale campaniei “Oferă Educație” sunt disponibile aici, iar pe pagina de Facebook afișăm informații utile despre examenul de Evaluare Națională de anul acesta.

În perioada 20-22 martie are loc simularea pentru Evaluarea Națională 2023, un prilej bun pentru verificarea cunoștințelor înainte de primul tău examen important. Dacă vrei să-ți îmbunătățești performanțele la Limba română și Matematică într-un mod accesibil și eficient, vino pe educatiedeschisa.ro și mergi cu încredere la Evaluarea Națională! Învață cu plăcere, stabilește-ți propriul ritm și dezvoltă abilități esențiale pentru viitorul tău. Intră acum în lumea învățării online și bucură-te de rezultatele obținute!


3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Unul din doi elevi de clasa a VIII-a nu a luat 5 la simularea Evaluării Naționale la Matematică din județul Brăila/ La clasa a XII-a, 54% dintre elevi au promovat proba de matematică

75% dintre elevii de clasa a VIII-a din județul Brăila au promovat proba de limba și literatura romana și 49% proba de matematică, la simularea Evaluării Naționale 2023, organizată de…
Vezi articolul

Anul trecut școlar 53% dintre elevii României aveau medii peste 8.50, anunță ministrul Educației, care susține că printre ei erau și analfabeți funcțional: Notele au fot irelevante nu din cauza profesorilor, nu din cauza elevilor, ci din cauza situației generate de pandemie

„53% dintre elevii României aveau medii mai mari de 8.50 (…) printre aceştia numărându-se şi elevi care au fost din păcate încadraţi la analfabeţi funcţional”, a declarat ministrul Educației, Sorin…
Vezi articolul

Proiect susținut de UiPath Foundation

RAPORT UiPath Foundation a susținut peste 25.000 de copii din familii vulnerabile și peste 3.000 de profesori / Raluca Negulescu-Balaci: Obiectivul nostru este să construim sisteme de sprijin integrat și pe termen lung, oferind contextul educațional necesar pentru a ne asigura că potențialul nelimitat al copiilor nu rămâne captiv în sărăcie

UiPath Foundation a susținut, în perioada 2019-2021, peste 25.000 de copii din familii vulnerabile din România și India să aibă acces la educație de calitate și peste 3.000 de profesori…
Vezi articolul