Pregătire gratuită la matematică pentru Bacalaureat 2022, organizată pentru elevi de către Universitatea din Craiova

3.994 de vizualizări
Acces la învățarea online
Foto: Anna Shvets – Pexels.com
Elevii din clasele terminale se pot pregăti suplimentar la matematică pentru examenul de Bacalaureat 2022, activitatea fiind organizată de către Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, în parteneriat cu Departamentul de Matematici Aplicate, scrie Gazata de Sud. Pregătirea se va desfășura online, potrivit unui anunț al instituției de învățământ.

Lecțiile de pregătire se vor desfășura în perioada 12 februarie – 18 iunie 2022, în fiecare săptămână, sâmbăta (cu excepția zilelor de concediu legal) în intervalul orar 10:00-12:00, se arată în anunțul instituției de învățământ. Programul are loc pe Google Meet.

Pentru a putea participa, elevii trebuie să completeze formularul de înscriere aici. Aceștia au de completat câmpuri, precum: nume și prenume, email, județul, liceul / colegiul la care învață, profilul și specializarea.

Tematica abordată pe parcursul acestor sesiuni de pregătire:

Programul complet poate fi accesat aici.


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Teleșcoală pentru elevi. Ministerul Educației anunță parteneriat cu TVR pentru realizarea de cursuri televizate, în perioada închiderii școlilor din cauza coronavirusului

Ministerul Educației anunță ca va realiza, în parteneriat cu Televiziunea Română, cursuri televizate pentru perioada în care școlile sunt închise, din cauza noului coronavirus. Programele, numite Teleșcoală, vor fi realizate…
Vezi articolul