Pregătire online la Chimie pentru Bacalaureat 2023, organizată de Universitatea Politehnica Timișoara. Orele încep din 11 martie

1.354 de vizualizări
Foto: © Oliver Sved | Dreamstime.com
Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului din cadrul Universității Politehnica Timișoara (UPT) anunță că organizează online, gratuit, sesiuni săptămânale de pregătire la Chimie pentru elevii de liceu care susțin Bacalaureatul în acest an, potrivit unei postări de pe Facebook a instituției.

Elevii se vor putea pregăti atât la Chimie Anorganică, cât și la Chimie Organică, ”în vederea recuperării materiei restante, a aprofundării cunoștințelor și a familiarizării elevilor cu cerințele subiectelor pentru susținerea examenului de bacalaureat 2023”, scrie facultatea pe rețeaua socială.

Cursurile vor fi predate de cadre didactice din Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului a Politehnicii din Timișoara, iar programul se va desfășura online pe platforma Zoom, în perioada 11 martie – 10 iunie 2023, în fiecare zi de sâmbătă, în intervalul orar 12:00 – 14:00.

Programul complet al lecțiilor va fi în curând disponibil pe site-ul Facultății de Chimie Industrialǎ şi Ingineria Mediului, chim.upt.ro. Elevii de liceu se pot înscrie completând un formular de tip Google Forms.

Amintim că UPT organizează deja și sesiuni online de meditații gratuite pentru proba de Matematică de la Bacalaureat, în perioada 25 februarie – 10 iunie 2023.

Foto: © Oliver Sved | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Profesorul Gabriel Bădescu: Este populară ideea de a diferenția cât mai rapid elevii pe trasee educaționale, unii cu matematica, alții cu poezia. Din PISA, știm că măsura aceasta nu crește performanța, în schimb, tinde să scadă echitatea și mai mult

„Este populară o idee în discursul public la noi, aceea de a diferenția cât mai rapid elevii pe trasee educaționale, unii cu matematica, alții cu poezia, de la nivel cât…
Vezi articolul