Pregătire online la Chimie pentru Bacalaureat 2023, organizată de Universitatea Politehnica Timișoara. Orele încep din 11 martie

1.258 de vizualizări
Foto: © Oliver Sved | Dreamstime.com
Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului din cadrul Universității Politehnica Timișoara (UPT) anunță că organizează online, gratuit, sesiuni săptămânale de pregătire la Chimie pentru elevii de liceu care susțin Bacalaureatul în acest an, potrivit unei postări de pe Facebook a instituției.

Elevii se vor putea pregăti atât la Chimie Anorganică, cât și la Chimie Organică, ”în vederea recuperării materiei restante, a aprofundării cunoștințelor și a familiarizării elevilor cu cerințele subiectelor pentru susținerea examenului de bacalaureat 2023”, scrie facultatea pe rețeaua socială.

Cursurile vor fi predate de cadre didactice din Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului a Politehnicii din Timișoara, iar programul se va desfășura online pe platforma Zoom, în perioada 11 martie – 10 iunie 2023, în fiecare zi de sâmbătă, în intervalul orar 12:00 – 14:00.

Programul complet al lecțiilor va fi în curând disponibil pe site-ul Facultății de Chimie Industrialǎ şi Ingineria Mediului, chim.upt.ro. Elevii de liceu se pot înscrie completând un formular de tip Google Forms.

Amintim că UPT organizează deja și sesiuni online de meditații gratuite pentru proba de Matematică de la Bacalaureat, în perioada 25 februarie – 10 iunie 2023.

Foto: © Oliver Sved | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

“Economica Ripensis” – noul concurs online cu temă info-economică pentru liceeni, organizat de Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Universitatea de Vest Timișoara / Înscrieri până pe 30 martie

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor (FEAA) din cadrul Universității de Vest din Timișoara dă startul înscrierilor pentru concursul Economica Ripensis, concurs dedicat elevilor de ciclu liceal. Prima…
Vezi articolul

Daniel David: “Proiectul România Educată este în chinurile facerii. Să vedem ce va ieși. Trebuie să fie mai bun decât cel din 2011, altfel nu are rost să ne gândim la el”

Rectorul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Daniel David, a spus că are multe critici la adresa proiectelor de legi ale Educației: “Proiectul România Educată al președintelui Iohannis este în chinurile facerii.…
Vezi articolul