Pregătiri pentru Bacalaureat la Limba și literatura română, Matematică și Informatică, online sau hibrid, susținute gratuit de Universitatea Transilvania din Brașov

2.333 de vizualizări
Foto: © Alexan24 | Dreamstime.com
Cursuri gratuite de pregătire pentru bacalaureat la trei materii – limba şi literatura română, matematică şi informatică – sunt organizate de Universitatea Transilvania din Braşov (UniTBv) în acest an, începând din luna martie, transmite Agerpres.

Conform unui comunicat remis marţi de instituţia de învăţământ superior, la aceste cursuri pot participa atât elevii din clasele a XI-a şi a XII-a, cât şi orice altă persoană care doreşte să susţină examenul de bacalaureat în acest an.

“În acest an, activităţile de pregătire se vor desfăşura hibrid: cu prezenţă fizică la cursurile de limba şi literatura română şi online la matematică şi informatică. (…) Participarea la toate aceste activităţi de pregătire este gratuită. Cursanţii îşi pot alege modulele la care participă în funcţie de propriile opţiuni”, a precizat sursa citată.

Despre sesiuni: unde se găsesc detalii și programul complet

Atât informaţiile privind platforma şi conectarea pentru cursurile desfăşurate online, dar şi programul complet al activităţilor, sunt afişate pe site-ul admitere.unitbv.ro, la secţiunea “pregătire bacalaureat”.

  • Pentru limba şi literatura română cursurile se vor desfăşura în format fizic în corpul T al Universităţii Transilvania din Braşov, Aula Nicolae Titulescu, B-dul Eroilor nr. 25, începând cu data de 25 martie.
  • Pentru matematică şi informatică, sesiunile de pregătire se vor desfăşura în format online şi vor fi disponibile pe platforma edu.unitbv.ro, conform programării, începând cu data de 2 martie – matematică şi 3 martie – informatică.

Universitatea Transilvania din Braşov organizează gratuit cursuri de pregătire pentru bacalaureat de peste 10 ani, susţinute de cadre didactice universitare, mai transmite Agerpres.

Foto: © Alexan24 | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Evaluarea Națională va fi organizată în 2 sesiuni, în premieră. Iohannis: O a doua sesiune de Evaluare, cu începere din 29 iunie, va fi numai pentru copiii cu probleme medicale / La Bacalaureat, va exista o a doua sesiune în august, ca în fiecare an

Evalaurea Națională a absolvenților de clasa a VIII-a se organizează anul acesta, pentru prima oară, în două sesiuni. Președintele Klaus Iohannis a anunțat în urmă cu puțin timp că “Evaluarea…
Vezi articolul

BREAKING Universitatea din București solicită posibilitatea să organizeze examenele de licență și disertație online. Plus: Evaluarea Națională și Bacalaureatul 2020 să fie susținute prin testare online sau să fie amânate până în septembrie

“Specialiștii în educație de la Universitatea din București susțin că finalizarea acestui an școlar și universitar este posibilă”, anunță instituția de învățământ superior, într-un comunicat remis Edupedu.ro. “Anii terminali pot…
Vezi articolul