Premierul Florin Cîţu: Nu am luat 4 la treapta a doua; nu am dat niciodată la ASE

4.480 de vizualizări
Foto: gov.ro
Premierul Florin Cîțu a declarat joi seară, într-un interviu acordat TVR, că informaţiile conform cărora ar fi luat nota 4 la treapta a doua la liceu sau că ar fi încercat să intre la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti reprezintă ştiri false, potrivit Agerpres.
  • Informațiile respective au apărut inițial în decembrie anul trecut într-o publicație locală din Vâlcea și au fost preluate, atunci, de câteva alte media centrale și locale.

“Nu am luat 4, să ştiţi, la treapta a doua. Nu ştiu ce e ştirea asta, dar nu am luat 4 la treapta a doua. Nu, eram cu matematica, fizica, engleza… aici eram mai sus. Restul – eram la mijloc. (…) Am fost şi la olimpiadă şi la engleză şi la fizică, parcă. (…) Nu am dat niciodată la ASE. Şi asta e o ştire foarte bizară. Nu am dat niciodată la ASE în România”, a spus Cîţu în interviul acordat TVR 1. 

În aceeași emisiune, el a făcut referire un episod din perioada liceului, când şi-a tăiat blugii cumpăraţi din târg de la Timişoara, deoarece dorea să semene cu membrii trupelor de rock, sugerând că era un gest periculos în perioada comunistă:

  • “Da, bineînţeles, (eram, n.r.) rocker. Ţin minte că îmi cumpăraseră nişte blugi de la Timişoara. Am fost cu mama – Dumnezeu să o ierte – am fost la Timişoara, cu trenul şi mi-am luat blugi. Pentru că aşa era pe vremea lui Ceauşescu, te duceai şi îţi luai blugi de la Timişoara, din târg, de la sârbi. Şi am venit cu ei acasă şi primul lucru – i-am tăiat cu lama, că aşa văzusem eu pe MTV. Nu ştiu care dintre formaţii, cred că Metallica – aveau blugii tăiaţi. Şi am luat blugii şi i-am tăiat şi eu, ca ei. Bineînţeles că am avut un scandal monstru acasă. Pe stradă te oprea poliţia dacă aveai blugii tăiaţi şi aşa mai departe. Deci, erau probleme”.

7 comments
  1. Super-Matzu la fiecare noua turuiala dovedeste ca e din ce in ce mai rupt de realitate. Vocabular sarac, rupt de realitate,
    mitoman, incapabil sa faca ceva din proprie initiativa ( intai altii din UE si apoi vom mai vedea ce facem), nu fi alizeaza vorba, faptele, razbunator, agresiv, mereu altii sunt de vina, el niciodata. Puneti-i singuri diagnosticul.Catastrofeanu ii tzine trena ( pelerina).

    1. Pe vremea lui Ceau-Ceasca- sau, impuscatul cum se mai aminteste, cateodata in talk-sowuri nici nu auzeai de MTV. Catu-matu asta de doi bani minte de ingheata apele!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Din toamnă, clase de maximum 10-15 elevi, care să stea 4 ore pe zi la școală, cu ore de 30 de minute și restul clasei, prin rotație, face școală online – Recomandările pentru redeschiderea școlilor, de la Institutul pentru Sănătate Publică

Din toamnă, clase de maximum 10-15 elevi, elevii să stea maximum 4 ore pe zi la școală, iar fiecare oră de curs să dureze cel mult 30 de minute, în…
Vezi articolul