Primăria Sectorului 6, finanțare pentru Programul „Școală după Școală” în 26 de unități de învățământ / Programul va putea fi prelungit până la ora 18.00 la cererea părinților

917 vizualizări
Foto: © Dary423 | Dreamstime.com
Primăria Sectorului 6 anunță că și în anul școlar 2023-2024 va susține financiar Programul „Școală după Școală”, în 26 de unități de învățământ, care au depus dosarul la Inspectoratul Școlar al Municipiului București, potrivit G4Media.ro. Alte două unități școlare vor beneficia de regim semiinternat.

„Proiectul a fost votat astăzi de către toți consilierii locali și beneficiază de un buget de aproape 26 de milioane de lei. Bani din care vom asigura plata cadrelor didactice pentru trei ore de activități educative, a personalului nedidactic și masa copiilor”, se precizează în informarea Primăriei.

Important este și faptul că programul va putea fi prelungit până la ora 18.00 la cererea părinților, care vor suporta diferența de cost stabilită împreună cu directorii școlilor.

Citește articolul complet pe G4Media.ro

Foto: © Dary423 | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like